Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

'Çukurova İlçemizin değerine değer katacağız'

'Çukurova İlçemizin değerine değer katacağız'

VALI ELBAN ÇUKUROVA BELEDIYESINI ZIYARET ETTI

Vali Süleyman Elban, Çukurova Kaymakamligi ziyaretinin ardindan Çukurova Belediyesini ziyaret etti. Çukurova Kaymakami Mustafa Kaya’nin da hazir bulundugu ziyarette Vali Elban, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’den Belediye tarafindan verilen hizmetler ve yürütülen projelerle ilgili bilgiler aldi.


Ziyareti sirasinda kisa bir degerlendirme yapan Vali Elban; belediye hizmetlerinin kalitesinin, vatandaslarin yasam standartlarina dogrudan etki ettigini belirterek vatandaslarin hizmet beklentilerinin karsilanmasi hususunda tüm kurum ve kuruluslarla is birligi içinde çalismaya devam edeceklerini vurguladi ve Belediyenin tüm personeline Baskan Çetin nezdinde basarilar diledigini sözlerine ekledi. Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin ise Vali Elban’in ziyaretinden mutluluk duyduklarini belirtti.

VALI ELBAN’DAN ÇUKUROVA KAYMAKAMLIGINA ZIYARET

Öte yandan Vali Elban, Çukurova Kaymakamligini ziyaret ederek Çukurova Kaymakami Mustafa Kaya’dan ilçenin genel durumu ve gerçeklestirilen çalismalar hakkinda bilgiler aldi.

 

Ziyaret sirasinda Vali Elban, Kaymakam Kaya ve Kaymakamlik personeli tarafindan karsilandi. Daha sonra Kaymakam Kaya’nin makamina geçen Vali Elban; burada Kaymakam Kaya ile bir süre sohbet etti. Çukurova Kaymakamligi bünyesinde çalisan tüm personele çalismalarinda basarilar diledigini belirten Vali Elban, “Sürekli gelisen yüzüyle Çukurova ilçemiz, Adana’mizin önemli ilçelerinden biri. Ilçemizin degerine deger katacak yeni çalismalar gerçeklestirme gayreti içerisinde olmaya devam edecegiz.” dedi.

 

Çukurova ilçesinde koronavirüsle mücadele kapsaminda yapilan çalismalari da degerlendiren Vali Elban, salgin tehdidinden kurtulabilmenin ancak hep birlikte uyulacak kurallarla mümkün oldugunu, bu yüzden tüm vatandaslarin alinan tedbirlere eksiksiz uymasi gerektigini hatirlatti. Vali Elban’in Çukurova Kaymakamligi ziyareti, yapilan çesitli degerlendirmelerin ardindan sona erdi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı