Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çürük portakalları meyve suyu yaptılar...

Çürük portakalları meyve suyu yaptılar...

Süt banyosu ve dönerle dans skandalları unutulmadan olay yaratacak yeni bir paylaşım daha geldi. Bir kullanıcının 'Meyve suyu içmeyin' notuyla paylaştığı videoda, yere saçılmış, çoğu çürümüş haldeki meyvelerin; meyve suyu yapılmas

Popüler sosyal medya platformu TikTok, çok konusulacak skandal bir videoyla daha gündeme geldi. Mehmet Demir isimli bir kullanici tarafindan 2 gün önce paylasilan videoda meyve suyu yapiminda kullanilacak meyvelerin tasinma anlari kaydedildi.

'MEYVE SUYU IÇMEYIN'

Olaya konu olan yerin Adana oldugu belirtilen paylasimda, meyve suyu yapan bir firmanin, meyveleri sokak ortasina döktügü görüldü. Çogu çürümüs vaziyetteki meyvelerin is makineleriyle tasindigi görülen skandal videoya, kullanici, 'Meyve suyu içmeyin' uyarisini da ekledi.

DAHA ÖNCE DE SKANDAL VIDEOLAR PAYLASILMISTI

Eglenceli paylasimlara imkan taniyan ve milyonlarca kisi tarafindan kullanilan TikTok, geçtigimiz aylarda da iki skandal video ile gündeme gelmisti. Olaya konu olan videolarda süt tesisinde süt banyosu yapan bir kisi ve dönerle dans eden iki kisinin görüntüleri paylasilmisti. Videolar günlerce konusulmus, skandal paylasimlara imza atan kisiler hakkinda islem baslatilmisti.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli