Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

DERNEK BAŞKANI ESRA BÜNÜL'DEN DUYGULANDIRAN ZİYARET

DERNEK BAŞKANI ESRA BÜNÜL

Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

 

Sehit Ailelerine Anlamli Ziyaret

 

Ceyhan’da Kadinin Gücü Dernegi, yilin her günü özenle ilgilendikleri sehit ailelerine, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü dolayisiyla üzerlerinde sehitlerin ismi, fotografi ve vatan size minnettar yazili tablolari hediye etti.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106'nci yili tüm yurtta oldugu gibi Ceyhan’da da çesitli etkinlikler ile kutlandi. Ceyhan’da faaliyet gösteren Kadinin Gücü Dernek Baskani Esra Bünül ve yönetimi, Öz Urfa Sofrasi Sahibi Ali Çalis sponsorlugunda 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yil dönümünde sehit ailelerine ziyaretler gerçeklestirdi. Ziyaret sirasinda sehit ailelerine, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü dolayisiyla, üzerinde sehitlerin isimleri, fotograflari ve vatan size minnettar yazili tablolar sehit ailelerine hediye edildi.

‘‘SEHITLERIMIZIN EMANETLERI’’

Sehit ailelerine belirli araliklarla ziyaretler gerçeklestireceklerini söyleyen Kadinin Gücü Dernek Baskani Esra Bünül, ” Ceyhan’da, bayrak ve vatan ugruna sehit düsen kahramanlarin ailelerini ziyaret ederek sehitlerimiz için dualar okuduk. Yilin belirli dönemlerinde sehit ailelerimizi yalniz birakmayarak ziyaretlerimiz devam edecek. Onlar bize sehitlerimizin emanetidir.” dedi.

Kadinin Gücü Dernegi tarafindan sehit ailelerine yapilan ziyaretlerin ardindan dernek yönetimi ilçe sehitligine de bir ziyarette bulundu. Burada okunan dualarin ardindan program son buldu.

 
 


  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli