Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Dostuyla plan yapıp evinde imam nikahlı kocasını vurdurttu

Dostuyla plan yapıp evinde imam nikahlı kocasını vurdurttu

Dostuyla plan yapıp evinde imam nikahlı kocasını vurdurttu

Dostuyla plan yapip evinde imam nikahli kocasini vurdurttu
 
Adana’da 4 günce bir evin içerisinde yapilan silahli saldirida bir kisi agir yaralanmisti. Polis ekipleri yaptiklari arastirma olayi yaralanan kisinin imamli nikahli karisinin azmettirdigi ve saldiriyi dostuna yaptirdigi ortaya çikti. Olayi gerçeklestiren kisi ve azmettiren kadin çikarildigi mahkemece tutuklandi.
 Olay, 3 Mart Çarsamba günü Ceyhan ilçesine bagli Sahin Özbilen Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Alinan bilgiye göre, evinde oturan Ömer Çelebi (30), zilin çalmasi üzerine kapiyi açti. Kimligi belirlenemeyen kisiler kapinin açilmasiyla Çelebi’ye tabanca ile defalarca ates açti ve olay yerinden kaçti. Esi ve çocugunun gözleri önünden boynuna, gögsüne ve karnina isabet eden kursunlarla yaralanan Çelebi kanlar içerisinde yere yigildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerince yarali Çelebi Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldirildi. Burada yapilan ilk müdahalenin ardindan Çelebi Adana Sehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralinin durumunun agir oldugu ögrenildi.
Polis olayla ilgili yaptigi sorusturmada,  yarali Ömer Çelebi’nin imam nikahli esi Gizem Yildiz’in olayi azmettirdigini ortaya çikartti. Gizem Yildiz (30), bir süredir görüstügü Sihmüslüm Kavut (26) ile plan yaparak esi Ömer Çelebi’ye silahli saldiri düzenledigini belirlendi. Süpheliler emniyetteki islemlerinin ardindan  adliyeye sevk edildi. Gizem Yildiz ve Sihmüslüm Kavut çikarildigi mahkemece tutuklandi.


  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false