Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

DSİ 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE HER İŞ ARAP SAÇINA DÖNMÜŞ

DSİ 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE HER İŞ ARAP SAÇINA DÖNMÜŞ

DSİ YETKİLİLERİ BU SORUNUN CEVAPLARI BEKLEDİYOR

DSI 6. BÖLGE MÜDÜRLÜGÜNDE HER IS ARAP SAÇINA DÖNMÜS

Günlerdir DSI 6. Bölge Müdürlügüne bagli Makine Imalat ve Donatim Sube Müdürü Süleyman Akgül ile Karalar Müteahhitlik ve Tasimaciligin sahibi Mustafa Karaninoglu ile aralarindaki Usulsüzlük yaparak Devleti zarara ugrattiklari iddia edilen haberleri gündeme getiren gazetemiz DSI 6. Bölge Müdürlügü Dosyasini açarak Süleyman Akgül’ün arkasini kollayan bazi Müdür yardimcilariyla isbirligi içerisinde oldugu iddia ediliyor.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR 

DSI 6. Bölge Müdürlügü yetkililerine soruyoruz 5 yil önce Imam oglunda yapilan kismi olarak bitirilen  Sulama projesi  için yeni yapilan ihaleyi kimlere ne sekilde verdiniz? Kaç Firma ihaleye girdi? Hangi Firmalara bazi isleri dogrudan temin altinda ihale verdiniz?

Tarim Reformundan yapilip bitirilen Toplulastirma projesinin tescilinin yapildigi ancak  DSI 6. Bölge Müdürlügü tarafindan niçin bir ilerleme kaydedilemedi?

En Önemli iddialardan birisi ise DSI 6. Bölge Müdürlügü tarafindan  Çatalan Baraji basta olmak üzere Ovalara verilen Sularin kirli oldugu buda insan sagligini tehdit ettigi söyleniyor ?

Büyük sikintilar içerisinde olan Sulama Birliklerinin baslarina Konuya hakim olmayan düz memurlarin müdür yapildigi iddia ediliyor.Buralarin niçin Denetlenmedikleri Merak konusu?

DEVAMI GELECEK



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli