Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

'Eşimi vurdum' diyerek polisi aradı, ekipleri kadın karşıladı

'Eşimi vurdum' diyerek polisi aradı, ekipleri kadın karşıladı

Korkunç olay, Seyhan ilçesine bagli Denizli Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, esinden 2 yil önce bosanan Ali Müjdeci 112'yi arayarak 'tabancayla esi vurdum' diyerek adresini verip telefonunu kapatti. Polis kisa sürede saglik görevlileriyle birlikte verilen adrese geldi.

ADRESI VEREMEDI

Ancak polis sahsin verdigi sokaga girince 22 numarali evi bulamadi. Bunun üzerine 112 çalisanlari tekrar Müjdeci'yi arayip adresi dogrulatmak istedi. Ancak Müjdeci bir türle adresi veremedi.

 

22 NUMARALI EVI ARADILAR

Bu arada, polisi gören vatandaslar kisa süre önce 3 el silah sesi duyduklarini söyledi. Bunun üzerine polis sahsin söylediklerinin dogru olabilecegini düsünerek dört koldan adresi bulmak için çalisma baslatti. Bu arada, bir polis sokak numarasini yanlis verdigini bir arka sokak olabilecegini söyledi. Bu tahmin üzerine polisler sokaga gidip 22 numarali evi bulmak için çalisma baslatti. Polisler hizla sokaga girip evi bulmaya çalisti.

GÜLMEYE BASLADI

Polis 22 numarali evi bularak hemen kapisini çaldi. Bu arada, birkaç polis ise zanlinin kaçma ihtimaline karsilik evin damina çikti. Bir süre sonra kapi açildiginda polisi arayan zanli Müjdeci evde yakalandi. Polis eve girerek eski esi Meryem Ergin'in vurulup vurulmadigini kontrol etti. Duvara yaslanan zanlinin üst aramasi yapti. Zanlinin bu arada güldügü görüldü.

 

'ZAMAN ZAMAN GELIYOR'

Meryem Ergin ise polis herhangi bir zarar olmadigini, ancak çok korktugunu eski esinin kendisini sürekli rahatsiz ettigini söyledi. Ergin, bakkaldan eve geldiginde eski esinin koridorda oturdugunu gördügünü bu nedenle korkup diger kapidan içeri girdigini bir süre sonrada polislerin geldigini belirterek, 'Ben bundan 2 yil önce bosandim biraz ileride oturuyor. Böyle zaman zaman geliyor. Çok korkuyorum' dedi. Polis zanliyi gözaltina alarak polis merkezine götürdü.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı