Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Eşini ve çocuğunu rehin aldı

Eşini ve çocuğunu rehin aldı

İddiaya göre,Seçkin K. eşiyle boşanma aşamasında iken öğlen saatlerinde eşinin bulunduğu evin sitesinin duvarlarından atlayarak içeriye girdi.

Iddiaya göre,Seçkin K. esiyle bosanma asamasinda iken öglen saatlerinde esinin bulundugu evin sitesinin duvarlarindan atlayarak içeriye girdi.

Site içerisine girmeyi basaran sahis, daha öncesinde defalarca darp ettigi ve felç kalmasina neden oldugu esinin yasadigi daireye zorla girerek esini ve çocugunu rehin aldi. Tartisma seslerini duyan site sakinleri polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine kisa sürede çok sayida polis ekibi sevk edildi. Ekipler çevredeki çevrede genis güvenlik önlemi aldi.Ekiplerin ikna çalismalari sonucunda zanli, esi Aysenur K.ve kizi A.K.‘yi polis ekiplerine teslim etti. Seçkin K. bu seferde kendisi çikmadi. Polis ekiplerinin saatler süren çalismalari sonucunda ikna edilemeyen Seçkin K. için özel harekat polisleri istendi. Evden bir el silah sesi duyan ekipler eve girmeye hazirlanirken Seçkin K. tekrar ekiplerle irtibat kurdu ve avukatinin olay yerine gelmesini istedi. Sahsin avukatinin olay yerine gelmesi üzerine ikna çalismalari son buldu, zanli disari çikartildi. Anne, kiz ifadesi alinmak üzere, Seçkin K. ise gözaltina alinarak ilçe emniyet müdürlügüne götürüldü.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli