Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Evini basan iki kardeşten birini öldürdü birini ağır yaraladı

Evini basan iki kardeşten birini öldürdü birini ağır yaraladı

Adana'da, alacak verecek meselesi yüzünden evine baskına gelen iki kardeşten ağabeyi öldürüp, diğerini ağır yaralayan şahıs, olayın kazara olduğunu öne sürdü.

Evini basan iki kardesten birini öldürdü birini agir yaraladi
Adana'da, alacak verecek meselesi yüzünden evine baskina gelen iki kardesten agabeyi öldürüp, digerini agir yaralayan sahis, olayin kazara oldugunu öne sürdü.
Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bagli Ziyapasa Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, Cihat Özdag (63) ile kardesi Cahit Özdag (54), Orhan S.(58) ile araç alip verme yüzünden sikinti yasadi. Olay günü de bu durumu konusmak için iki kardes, Orhan S.'nin evine geldi. Orhan S. ile iki kardes alacak verecek melesi yüzünden anlasamayinca kavga çikti. Kavgada sopa ile Orhan S.'nin kafasina iki kardes vurdu. Bunun üzerine Orhan S. aldigi biçakla iki kardese birden saldirdi. Orhan S. kardesleri biçakla agir yaraladi. Bu sirada evde bulunan Orhan S'nin arkadasi Ahmet B. de kapiyi kavga eden 3 sahsin üzerine kilitleyip kaçti. Daha sonra kavga seslerini duyan vatandaslar, polise ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, 3 yaraliyi da hastaneye kaldirdi. Ancak Cihat Özdag kurtarilamayarak hastanede hayatini kaybetti. Cahit Özdag'in ise hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi.
Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, olayin hemen ardindan cinayetle ilgili çalisma baslatti. Polis, zanli ve iki yaraliyi kilitleyip kaçan Ahmet B. ile zanli Orhan S.'yi hastanedeki tedavisinin ardindan gözaltina aldi.
Emniyete getirilerek sorgulanan zanli Orhan S. araç yüzünden aralarinda alacak verecek meselesi oldugunu olay günü de evini basip kendisine saldirdiklarini bu nedenle kazara biçaklama oldugunu söyledigi ögrenildi.
Ahmet B. ise Orhan S.'ye zarar verip kaçmamalari için eve kilitledigini söyledigi öne sürüldü.
Zanlilar, sorgularinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilar tutuklandi.


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı