Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Güç birliği partisi bu iktidar yarışında bizde varız dediler

Güç birliği partisi bu iktidar yarışında bizde varız dediler

Büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin vatanperver bireyleri, olarak Güç Birliği Partisini kuran ve Genel Başkanı Ali Karnap’ın yaptığı parti bu iktıdar yarışında bizde varız dediler

 

Güç birligi partisi bu iktidar yarisinda bizde variz dediler

Büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin vatanperver bireyleri, olarak  Güç Birligi Partisini kuran             ve Genel Baskani Ali Karnap’in yaptigi parti bu iktidar yarisinda bizde variz dediler

Eski Anavatan Partisi, Teskilat Baskani Ali Karnap ve 48 kurucular kurulunun yer aldigi Biz Diyenlerle “Güç Birligi Partisi” adi altinda Iktidar yarisina giren Güç Birligi Partisi  Halkla iliskilerden sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Gülten Uyan, Parti hakkinda gazetemize açiklamalarda bulundu

 

Bizler, Güç Birligi Partisi'ni, bilimi önceleyen, üreten, müreffeh, güçlü, tam bagimsiz Türkiye idealini gerçeklestirmek için ve yepyeni bir muasir medeniyet insa etmek adina kurduk diyen Uyan. Su hiçbir zaman unutulmamali ki, bizler tüm vatanperverlerin bir ve beraber olmasini saglayarak, bu ulvi hedeflere ulasacagiz dedi.

Güç Birligi Partisi din, dil, irk, mezhep, etnik köken, siyasi ideoloji ve dahi hiçbir farkliligi göz önünde bulundurmaksizin, vatanperver olan her bireyin birlikte olabilecegi bir platform oldugunun altini çizen Genel Baskan Yardimcisi Gülten Uyan, Bu baglamda, Güç Birligi Partisi, programi ile, siyasi ideolojisi ile, hedefleri, felsefesi, misyonu ve vizyonu ile yepyeni, daha önce Türkiye tarihinde örnegi olmayan bir biçimde kurulmustur.

Güç Birligi Partisi, yeni bir ideolojisi olan, ilkeleri ve hedefleri olan, ortak akli önceleyen, toplumun her kesimine hitap edebilecek siyasi yaklasimla kurulmus bir Merkez Kitle Partisidir.

Güç Birligi Partisi, yukarida belirttigimiz hedefler dogrultusunda ekonomik, sosyal, kültürel, siyasal, askeri ve dahi tüm alanlarda muasir medeniyeti insa edecek tüm dinamikleri programlamis, projelendirmis, en ince detayina kadar tüm hazirliklarini yapmistir. Bilinen tüm ezberler bozulacaktir, hiç birsey eskisi gibi olmayacaktir, bunun için tüm halkimizla elele verip, durmaksizin çalisacagiz.

Güç Birligi Partisi, hiçbir siyasi ideoloji ile çatisma içerisine girecek bir yaklasimda degildir. Güç Birligi Partisi için herdaim önemli olan devletin ali menfaatleridir. Bizler herne yaparsak devletin menfaatlerini gözetiriz. Bizler bir zihniyet devrimi yapmak adina yola çiktik. Bizlerin makam, mevki, para, mal, mülk gibi ideallerimiz yok. Bizlerin tek bir ideali var o da; bizim zihniyetimizi iktidar yapmak, bizli ya da bizsiz. Bu zihniyet; dogru, dürüst, ahlakli , erdemli ve adaletli bireylerden olusan bir devlet tesekkülünü saglamak ve Güç Birligi felsefesini bireyden topluma, toplumdan devletin isleyis mekanizmalarina kadar her alanda hakim kilmaktir.

Burada bahsettigimiz ulvi hedeflere ulasmak baglaminda, bunlarin sadece bir söylem olmadigini, temennilerden uzak, neyi nasil çözecegimizi yakin bir tarihte tüm halkimizla paylasacagiz. Bizler halkimizin sorunlarini, devletin isleyis mekanizmalarinin, büyüyebilmenin önündeki engelleri bilen, bunlar üzerinde yillardir çözüm üretebilmek adina, gecesini gündüzüne katan ADANMISLARIZ. Tüm bu yaptiklarimizi ve yapacaklarimizi bu adanmislik bilinci ile yaptik ve yapmaya devam edecegiz.

Güç Birligi Partisi'nin tek kirmizi çizgisi vatanperverliktir. Kendisini vatanperver olarak gören herbir Türkiye Cumhuriyeti vatandasini partimizin çatisi altinda, bir olmaya çagiriyoruz.  Açiklamasinda bulundu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı