Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GÜVENİLİR YOLCULUĞUN ADI ARAS TAŞIMACILIK

GÜVENİLİR YOLCULUĞUN ADI ARAS TAŞIMACILIK

Gaziantep’in Nizip ilçesi Eyüp Sultan Mohaç Sokak,no 10’da hizmet veren Aras öğrenci ve yolcu taşımacılık, günden güne büyümeye devam ediyor

GÜVENILIR YOLCULUGUN ADI ARAS TASIMACILIK

 

Gaziantep’in Nizip ilçesi Eyüp Sultan Mohaç Sokak,no 10’da hizmet veren Aras  ögrenci ve yolcu tasimacilik, günden güne büyümeye devam ediyor

 

Zeki Yavuz.’un sahibi oldugu, Aras  ögrenci ve yolcu tasimacilik yillarin tecrübesiyle,  Antep ve Nizip’in  en iyi ögrenci ve yolcu  tasimacilik sisteminin olusmasinda etken olan bir kilometre tasi olmustur.

Güvenin keyifli yolculugun adi .Aras tasimacilik

 

Konforlu, güvenli, hesapli ve huzurlu yolcu tasimaciliginda lider olmayi misyon edinmis olan Aras tasimacilik, dinamik, çaliskan ve güler yüzlü personeli ile kaliteyi ilke edinen ayni zamanda hizmetinde kosulsuz ögrenci ve yolcu memnuniyetiyle yasami kolaylastirmayi hedeflemistir.

 

Tam Zamaninda Tasima

 

Ögrenci ve yolcu tasima alaninda lider bir firma olma yolunda hizli adimlarla ilerleyen Aras , tasimacilik hizmeti verdigi  okullara ögrencileri güvenli ve konforlu bir sekilde zamaninda  Okul’da olmalarini prensip edinmistir.

 

 

ÖGRENCI TASIMACILIGI

Gelecegimizin güvencesi çocuklarimiz için güvenli bir yolculuk sunan Aras Tasimacilik sahibi Zeki Yavuz, gazetemize yaptigi açiklamada ‘’ Çünkü onlar için gün, servis araciyla ve servis soförü ile basliyor. Sicacik yatagindan uyanip Aras Tasimaciligin sicacik arabasina biniyor ve en az annesi babasi kadar ilgili, güler yüzlü bir servis soförü ile karsilasiyor. ' Gün nasil baslarsa öyle biter ' mantigi ile gününün en güzel sekilde baslamasi tek amacimiz. Onlara hayati yasayarak ögrenmelerini saglamak için, trafik bilincinin ve sorumlulugunun asilanmasi amaciyla davranislariyla örnek, trafik kural ve usullerine birebir uyan bir yapimiz vardir diye konustu.

 

 

Vazgeçilmez ilkeleri güvenlik ve kalite olan Aras  ögrenci ve yolcu tasimacilik, hizmet planlamalarimiz müsteri beklentilerinin önünde yürümektedir. Diyen Yavuz,Bu nedenle Aras  ögrenci ve yolcu tasimacilik Gaziantep’te ögrenci ve yolcu tasimaciligini tanimlayan, model olusturan lider bir marka olmanin hakli gururunu yasamaktadir. dedi

 

.Ilkokul, Ortaokul ve Lise ögrenci tasimaciligi,Sehir içi ve sehir disi personel tasimaciligi

Dügün, nisan vb. organizasyonlariniz için araç tahsisiTur ve gezileri ile Gaziantep halkinin hizmetinde olduklarini vurgulayan Yavuz; Aras tasimacilik Güvenilirlik ve dürüstlügü ön planda tutmak, teknolojik yenilikleri kullanarak, insan degerlerine çevre ve hukuk kurallarina saygili, müsteri memnuniyetini sürekli ölçerek ilk tercih edilen firma olmaktir. Dedi.

 

Önce insan prensibinden yola çikarak yasa ve mevzuatlara uygun, dogal çevreyi koruyarak, topluma katkida bulunmak ve en iyi hizmeti hatasiz, güvenli, konforlu, ekonomik, dogru zamanda takim ruhu içerisinde vermek ögrenci ve yolcu  tasimacilik sektöründe lider firma olmaktir.diyen Zeki Yavuz,Iki yil önce baslayan tasimacilik serüveninde  firmamizin misyonu yolcularina en iyi ve en kaliteli seyahat hizmetini vermektir. Hedef olarak her zaman hizmette kalitenin öncüsü olmayi ilke edinmistir.  Dedi.

 

 ARAS TASIMACILIK

Eyüp Sultan Mahallesi Mohaç Sokak no :10 Nizip Gaziantep

 

Iletisim Telefon no 0542 727 2010 Zeki Yavuz



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli