Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Hülya Erdem geçleri futbol topuyla sevindirdi...

Hülya Erdem geçleri futbol topuyla sevindirdi...

Hülya Erdem geçleri futbol topuyla sevindirdi...

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, köy gençlerini spora tesvik etmek amaciyla 20 genç'e birer adet futbol topu hediye etti. Kirsalda bulunan Körseli Mahallesi gençlerinin futbol topu talebine duyarsiz kalmayan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, beraberinde getirdigi futbol toplarini mahallenin gençlerine dagitti. Baskan Erdem, “Onlar benden iki tane istedi, ben de onlara 20 adet futbol topu hediye ederek mutluluklarina ortak oldum” dedi.

Pandemi sürecinde gençlerin uzun süreden beri evde kaldigini söyleyen Baskan Hülya Erdem, “Gençlerimiz daha önce bize top talebinde bulunmuslardi. Bende gençlerimizin talebini yerine getirmek amaciyla onlara 20 adet futbol topu alarak kendilerine takdim ettim. Gençlerimizi kötü aliskanliklardan uzaklastirmak ve spora tesvik etmek bizim en önemli görevimizdir.

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ayni zamanda ahlaklisini severim’ sözünden hareketle; ahlakli, futbola yönelen gençlerimiz bizim en büyük hedefimizdir. Gençlerimiz Çukurova’nin bu güzel havasinda spor yaparak bos zamanlarini degerlendirecekler. Gelecegimizin teminati olan gençlerimize büyük önem veriyoruz ve her zaman onlarin yaninda olacagiz” ifadelerini kullandi.

Gençler ise isteklerini yerine getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem’e tesekkür ederek, çok mutlu ve sevinçli olduklarini söylediler.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false