Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İpek’in hayali gerçek oldu

İpek’in hayali gerçek oldu

2020 yılı sonunda Çukurova Belediyesi’ne “Çukurova İçin 2020’de Dileğini Yaz, 2021’de Gerçekleşsin” sloganı ile belediyeye konulan Dilek Ağacına dileğini yazan İpek Demir adlı genç kızın hayali gerçekleşti. Başkan Soner Çet

Ipek Demir adli genç kizin 2021 yili için hayalini Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin gerçeklestirdi. Ipek Demir (16) hayal ettigi bisiklete kavusunca mutluluktan havalara uçtu ve Baskan Soner Çetin’e tesekkür etti. Çukurova Belediyesi 2020 yilinin son günlerinde “Çukurova Için 2020’de Dilegini Yaz, 2021’de Gerçeklessin” slogani ile bir uygulama baslatti. Belediye binasina Dilek Agaci konulurken, vatandaslar 2021 yili için belediyeden hizmet ile ilgili beklentilerini bu agaca yerlestirdi. 2021 yili beklentileri bizzat Baskan Soner Çetin tarafindan degerlendirmeye alindi.

Ipek Demir de Dilek Agacina 2021 yili ile ilgili bir hayalini yazdi. Ipek Demir bir bisikletinin olmasini istiyordu. Genç kiz kendisine dönüs olmayinca Baskan Soner Çetin’e “Canim baskanim dediler ki 2021 yilinda Soner Çetin baskanimdan ne istiyorsaniz gerçeklessin dediler ama çok istedigin seyi yazdim ama hiçbir ses çikmadi. Çok ümitlenmistim” seklinde mesaj atti. Bunun üzerine Ipek Demir’e isteginin ne oldugu soruldu. Bisiklet istedigini söyleyen Ipek Demir, “Degerli kardesim, agaca yazilan bütün dilekler degerlendiriyor. Orada belediye hizmetleriyle ilgili taleplerden bahsetmistik. Ama bir istisna olarak dilegini yerine getirelim” cevabini alinca çok mutlu oldu.

 

Ipek Demir’in iletisim numarasini alan Çukurova Belediyesi Sosyal Isler Müdürlügü ekipleri kisa süre sonra Baskan Soner Çetin’in hediyesi olan bisikleti kendisine teslim etti. Bisikletine kavusan ve hayali gerçeklesen Ipek Demir, sonrasinda Baskan Soner Çetin’e gönderdigi mesajda, “Sayin Baskanim sayenizde hayallerimi süsleyen bisikletime kavustum. Ne kadar tesekkür etsem azdir. Bisiklete kavusmama yardimci olan Sosyal Isler Müdürümüz Irfan Beye ve ekibine tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

 
 


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli