Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İŞÇİ DOSTU ESKİ SENDİKACI HAKAN TOPALOĞLU TÜED YÜREĞİR'E ADAY OLDU

İŞÇİ DOSTU ESKİ SENDİKACI HAKAN TOPALOĞLU TÜED YÜREĞİR

İŞÇİLERE AĞABEYLİK YAPTI ONLARA YOLDAŞ OLDU

Adana'nin sevilen sayilan Ankara'ya isi düsen Adanalilara kucak açan her kesimin gönlünü kazanan eski Sendikaci Hakan Topaloglu, bu defa emeklilerin sesi olmak üzere  Yüregir TÜEDte adayligini koydu.

Sendikacilik yillarinda isçilerin sorunlarini Ankara'ya tasiyan, Hukuk tahsilli eski sendikaci, bir zamanlarin güçlü Adana Milletvekili ve Bakani olan Ahmet Topaloglu’nun da yegeni olan Kadirlili Hakan Topaloglu,  Türkiye Emekliler Dernegi TÜED Yüregir Sube Baskanligi adayligini açikladi.  Hakan Topaloglu, “Tüm emeklilerin sikintilarini çözmek için yola çiktim. Emeklilerin sorunlarini yine emeklilerle birlikte çözmek için yönetime talibim”dedi.

Hakan Topaloglu, seçilmesi halinde yapacagi hizmetleri anlatirken de en basta her üyeye esit mesafe ve esit yaklasim göstereceklerini belirterek, “Bizim için tüm üyeler ayricalikli olacak. Hepsi birbirinden degerli emekli kardeslerimle sevgi ve saygi çerçevesi içinde , birlikte yasadigimiz güncel sorunlarin çözümü için yine birlikte arayis içinde olacagiz” dedi.

Topaloglu, üyelerin bos zamanlarini daha iyi degerlendirmeleri için onlara yakisir mülkü emeklilere ait olan bir hizmet binasi kurmak için de çalismalar yapacagini , bir lokalin yani sira bir de misafirhane kazandirmak istedigini belirtti. Topaloglu,“  Üyelerimizin çocuklarina ve torunlarina  egitim destegi verecegiz.  Ihtiyaçlar için çözümü emeklilerle birlikte üretecegiz. ‘Ben bilir ben yaparim’ anlayisi yerine emeklilerimizle birlikte çözüm üretmek temel yaklasimimiz olacaktir. Pandemi sonrasi zaman zaman piknik türü etkinliklerde emeklilerimizle birlikte olacagiz” dedi. 

 
 


  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli