Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İŞTEN ÇIKARILAN SÖZLEŞMELİ MEMURLAR İŞLERİNE DÖNÜYOR.

İŞTEN ÇIKARILAN SÖZLEŞMELİ MEMURLAR İŞLERİNE DÖNÜYOR.

İŞTEN ÇIKARILAN SÖZLEŞMELİ MEMURLAR İŞLERİNE DÖNÜYOR.

ISTEN ÇIKARILAN SÖZLESMELI MEMURLAR ISLERINE DÖNÜYOR.
 
31 Mart Yerel seçimlerinden sonra  Adana Büyüksehir Belediyesinde çalisan yaklasik 400 sözlesmeli memurun mahkeme karariyla tekrardan islerine dönüyorlar
Konuyla ilgili açiklama yapan Türk Yerel Hizmet Sen Adana Sube Baskani Selçuk Diker,31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Adana Büyüksehir Belediyesinin el degistirmesinden dolayi  yaklasik 400 sözlesmeli Memurlarin is akitlerinin tek tarafli fesh edilmesinden dolayi  isten çikarilan memurlarin Hakkilarini yasal zeminde  Türk Yerel hizmet Sen olarak aradiklarini ifade ederek, açilmis olan davalarin ise kazanildigini söyledi.
Sendikalasmanin yari yariya düstügü bu süreçte Türkiye Kamu Sen olarak bizim Sendikacilik anlayisimiz önce Ülkemiz  düsturuyla yola çiktigimiz davada  Kamu görevini en verimli  basarili bir sekilde  Devletimize hizmet etmeye devam edecegini kaydeden Baskan Diker,Diger Sendikalar gibi koltuk pesinde olmadik mücadelemize devam ediyoruz diye konustu.
Baskan Diker:,Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir
Bu vesileyle Kurban Bayrami mesaji yayinlayan Baskan Diker,“Bütün ülkemiz genelinde oldugu gibi, Ilimizde de, birlik ve beraberligimizi, karsilikli saygi, sevgi ve hosgörü duygulariyla pekistiren, “Mübarek Kurban Bayrami”na ulasmis bulunuyoruz. Dini bayramlarimiz, toplumumuzda hiç süphesiz çok özel ve anlamli bir yere sahiptir diyen Baskan Diker,, Bayramlarimiz, yardimlasma ve dayanisma geleneginin en güzel örneklerinin yasandigi, sevgi, saygi ve hosgörü ikliminin hâkim oldugu müstesna günlerdir. Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, es-dost ve arkadaslarin bir araya geldigi, özlem giderdigi, komsuluk ve akrabalik iliskilerini pekistiren, kisaca bizlere aile olmanin ayricaligini yasatan özel günlerdir. Süphesiz, bu özel günler çagin getirdigi birçok sosyal hastaligin da panzehiridir. Bu özel ve ayricalikli günleri, ancak ve ancak Emniyet ve Asayis sorunlarinin yasanmadigi huzurun ve güvenin hakim oldugu memleketlerde yasamak mümkündür. Bu çerçevede etrafimizda yasamaya çalisan toplumlarin, ülkelerin içinde bulundugu sartlara baktigimiz zaman, Türkiye Cumhuriyeti topraklarinda ve ay-yildizli Türk Bayragi altinda huzur içinde yasayan bir millet olarak ne kadar sansli oldugumuzu ve bize bu huzuru veren Yüce Allah’a ne kadar sükretmemiz gerektiginin idrakinde olmaliyiz.
.Özellikle, sevindirmenin önem kazandigi “Kurban Bayrami”nda, yardimlasma ve dayanismanin da geregi olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaslarimizin, sehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatirlanmasi, desteklenmeleri ve sevindirilmesi büyük önem tasimaktadir. Bu duygu ve düsüncelerle, Kurban Bayraminizi en içten duygularimla kutluyorum. Saglik, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi içtenlikle diliyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum dedi.


  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false