Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kazada ölen sürücü, eşi ve oğlu yan yana toprağa verildi

Kazada ölen sürücü, eşi ve oğlu yan yana toprağa verildi

ADANA'nın Saimbeyli ilçesinde, kamyonet ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Yaşar Menteş (60), eşi Dursun Gülay Menteş (63) ve oğlu Ali Emre Menteş (21), kılınan cenaze namazının ardından yan yana kazılan mezar

ADANA'nin Saimbeyli ilçesinde, kamyonet ile cipin kafa kafaya çarpistigi kazada hayatini kaybeden Yasar Mentes (60), esi Dursun Gülay Mentes (63) ve oglu Ali Emre Mentes (21), kilinan cenaze namazinin ardindan yan yana kazilan mezarlara defnedildi.

Kaza, dün aksam saatlerinde Feke- Saimbeyli kara yolu Yesilvadi mevkiinde meydana geldi. 

Yasar Mentes yönetimindeki 01 Y 6906 plakali cip ile Ibrahim Türk'ün kullandigi 34 BTE 687 plakali kamyonet, kafa kafaya çarpisti. Kazayi görenlerin ihbari üzerine bölgeye polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince yapilan kontrolde sürücülerden Yasar Mentes ve yanindaki esi Dursun Gülay Mentes'in yasamini yitirdigi belirlendi. 

Hurdaya dönen araçlardan itfaiye erleri tarafindan çikartilan yaralilar Ali Emre Mentes, Esra Yilmaz, Ayse Yilmaz ve Ibrahim Türk, saglik ekiplerince Feke Devlet Hastanesi'ne kaldirildi. Yasar ve Dursun Gülay Mentes çiftinin durumu agir olan çocuklari Ali Emre Mentes de doktorlarin müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Yaralilardan durumlari agir olan Esra Yilmaz ve Ayse Yilmaz, farkli hastanelere sevk edilirken, Ibrahim Türk'ün hayati tehlikesinin bulunmadigi bildirildi.

 

TÖRENDE DUYGU DOLU ANLAR YASANDI

Kazada ölen Yasar, esi Dursun Gülay ve oglu Ali Emre Mentes'in cenazeleri, Adana Adli Tip Kurumu Morgu'nda yapilan otopsinin ardindan son yolculuklarina ugurlanmak üzere memleketleri Saimbeyli ilçesine getirildi. Saimbeyli Ilçe Mezarligi'nda düzenlenen törene çok sayida akrabalari ve yakinlari katildi. Baba, ogul ve annenin cenazeleri kilinan namazin ardindan yan yana topraga verildi. Ailenin yakinlari, duygu dolu anlar yasadi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı