Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Keskin’den davet Çetin’den övgü

Keskin’den davet Çetin’den övgü

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Başkanı Ali Refah Keskin, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i bu yıl 21’incisi yapılacak Çukurova Cup Tenis Turnuvasına davet etti.

19 Nisan’da Sporcular Gecesi ile baslayacak turnuva hakkinda bilgi veren Ali Refah Keskin, “Turnuvaya 20 ülkeden 64’ü kadin, 64’ü erkek olmak üzere toplam 128 sporcu katilacak. Doga Koleji sponsorlugunda gerçeklestirilecek uluslararasi düzeydeki turnuvanin geçen yillarda oldugu gibi görkemli geçecegini düsünüyoruz” dedi.

ATDSK Baskani Ali Refah Keskin, Baskan Soner Çetin’in tenise büyük hizmetleri oldugunu belirterek, “Sayin Soner Çetin, ayni zamanda kulübümüzün üyesi. Daha önce de Çukurova Belediyesi turnuvamiza sponsor olmustu. Bize verdigi destekten dolayi tesekkür ediyoruz. 24 Nisan Cumartesi günü final maçlari oynanacak ve sonrasinda ödül töreni gerçeklestirecegiz. Kendisini de aramizda görmekten mutluluk duyariz” seklinde konustu.

 

Turnuvaya 14 yasa kadar olan sporcularin katilacagini ve “2021 Tennis Europe JuniorTour” adiyla gerçeklestirilecegini belirten Ali Refah Keskin, Adana’nin teniste çok önemli bir yere sahip oldugunu kaydederek, bu yil milli takima 6-7 sporcu göndermeyi hedeflediklerini açikladi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de Kulüp Baskani Ali Refah Keskin’in çalismalarindan övgüyle söz etti. Baskan Soner Çetin, “Çalismalarinizi takdirle takip ediyorum. Çok basarili isler yapiyorsunuz. Tenis sporunun Adana’da gelismesine önemli katkilar verdiniz. Adana’nin Türkiye’de söz sahibi olmasinda büyük emegini var” dedi.

ATDSK üyesi olmaktan büyük mutluluk duydugunu belirten Baskan Soner Çetin, bu yil 21’incisi düzenlenecek turnuva çok önemli. Adana’nin teniste geldigi önemli yerine gösteriyor. Emekleri için kulüp baskanimiz ve yönetimine tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false