Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KOLTUK İÇİN OKUL MÜDÜR VEKİLİNE İFTİRA ATTILAR

KOLTUK İÇİN OKUL MÜDÜR VEKİLİNE İFTİRA ATTILAR

KOLTUK İÇİN OKUL MÜDÜR VEKİLİNE İFTİRA ATTILAR

  Bir Süre önce Gazetemizde mansete tasidigimiz  Adana’nin Sariçam' ilçesinde  bulunan Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi'nde bir skandala daha imza atti. Haberimizin üzerinden yaklasik üç ay geçmesinin ardindan  gerçekler gün yüzüne çikti.

 Yapmis oldugumuz haberde Bir veli ve ayni okulda ögretmenlik yapan bir kisinin birinci derecedeki akrabasinin gazetemize verdigi asilsiz demeçleri nedeniyle basta Adana Kamuoyu olmak üzere Adana Milletvekillerini de  yanilttigi ortaya çikti.

 BIR ÖGRETMEN YAKINI BIZI OYUNA GETIRDI

 Yapmis oldugumuz haberde o dönemde Müdür vekili  Sürdüren A.A’nin ve ona eslik eden erkek ögretmen I.A.'yi karsilarinda görünce panikten sag sola kaçistigini ileri süren Veliler  simdi çark ederek bu olayda bir ögretmen yakinin  oyununa geldigini ileri sürdüler

 

KOLTUK UGRUNA KAMUOYUNU YANILTTILAR

 

Gazetemizin edindigi bilgilere göre baska bir Okulda ögretmenlik yapan bir Ögretmenin Yakin derece tanidiginin  Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi'okulunda müdür açiginin olmasindan dolayi  Okula Müdür olmasi konusunda A.A. hakkinda karalayici haber ve dedikodularin yaymalari için  bazi ögrenci ve velilerini kullandigi ortaya çikti.

Gazetemiz ve ajansimizi bu iftiraya alet eden kisiler hakkinda suç duyurusunda bulunarak basta Cumhuriyet Savciligi olmak üzere Adana Milli Egitim Müdürlügü ne’de gerekli sikayetlerimizi yaparak Kamuoyunu yaniltan bu kisilerin cezalandirilmasi konusunda elimizden gelen her seyi yapacagimiz buradan bilinmesini istiyoruz.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı