Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Korona Virüsü Yenen Başkan Kocaispir Göreve Başladı

Korona Virüsü Yenen Başkan Kocaispir Göreve Başladı

Korona Virüsü Yenen Başkan Kocaispir Göreve Başladı

AYAGININ TOZUYLA KENTSEL DÖNÜSÜM MÜJDESI VERDI

Covid 19 testi pozitif çikan ve karantina sürecinde evinde uygulanan tedaviyle virüsü yenen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, korona virüs tedavisinin ardindan saglikli bir sekilde görevinin basina döndü. Ayaginin tozuyla Sehit Erkut Akbay mahallesine giden Baskan Kocaispir sosyal medyadan paylastigi video ile kentsel dönüsüm müjdesi verdi.
8 Aralik günü bogaz ve eklem agrilari ile halsizlik sikayetleri üzerine Covid19 testi yaptirdiktan sonra testi pozitif çikan Baskan Kocaispir, korona virüsü yenerek yeniden sagligina kavustu.


10 günlük ev karantinasinin ardindan ikinci testi yaptiran ve testi negatif çikan Baskan Kocaispir, tekrar görevinin basina döndü. Sagligina kavusur kavusmaz yeniden mesaisine baslayan Baskan Kocaispir, ayaginin tozuyla Sehit Erkut Akbay mahallesinden kentsel dönüsüm müjdesi verdi.



Sosyal medya hesabindan paylastigi video ile Yüregirlilere seslenen Baskan Kocaispir, “Allah’in izni, sizlerin de duasi ile çok sükür hastaliktan kurtulmus durumdayim. Hastaligi atlatir atlamaz sahalara tekrar döndük. Sehit Erkut Akbay mahallemizdeyiz. Bugün sizlere bir müjde vermek istiyorum. Sehit Erkut Akbay Mahallemizde malumunuz bir sel felaketi yasanmisti. O dönemde devletimiz sürece çok hizli bir sekilde müdahil olmustu. Çok sükür Sayin Cumhurbaskanimizin imzasiyla 104 dönümlük bir alanda kentsel dönüsüm süreci baslamis durumda.


Yüregir’de Sehir Erkut Akbay mahallemizin dönüsmesi kentimizin, ilçemizin güzellesmesi bakimdan son derece kiymetli ve önemli. Biz de basindan beri bu sürecin gerçeklesmesi ile ilgili yogun bir çaba gösteriyoruz. Kentsel dönüsüm sürecimizin baslamasi ile ilgili Sayin Cumhurbaskanimiza, Çevre ve Sehircilik Bakanimiza, Sayin Bakanlarimiz Ömer Çelik ve Jülide Sarieroglu’na, milletvekillerimize, il baskanimiza ve katki saglayan tüm ekip arkadaslarima tesekkürü bir borç biliyorum. Biz Yüregir için gece gündüz çalismaya devam edecegiz. Çünkü bizim derdimiz insan.” ifadelerine yer verdi.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı