Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

M1 Adana AVM Kurban Bayramı Coşkusunu Misafirleri ile Birlikte Dolu Dolu Yaşama Hazır!

M1 Adana AVM Kurban Bayramı Coşkusunu Misafirleri ile Birlikte  Dolu Dolu Yaşama Hazır!

- SENİN İÇİN BAYRAM–

M1 Adana AVM Kurban Bayrami Coskusunu Misafirleri ile Birlikte  Dolu Dolu Yasama Hazir!

 

-        SENIN IÇIN BAYRAM–

 

M1 Adana Alisveris Merkezi Kurban Bayrami'nda misafirleri için hazirlamis oldugu birbirinden farkli etkinlikler ile eglence, müzik,atölyle ve alisveris keyfini birlikte yasamaya tüm misafirlerini bekliyor!

 

M1 Adana AVM, Kurban Bayrami öncesinde ve Kurban Bayrami'nda misafirlerine  yine birbirinden farkli etkinlikler ile yasamaya hazir. Yaz atölyeleri ile çocuklara aileleri ile birlikte egitici- ögretici atölyeler, ''Esle Kazan'' kampanyasi M1 Adana AVM'de yapilan her 500 TL lik alisveriste ile 100 TL ye varan hediyeler, M1 Sahne'de birbirinden farkli müzik gruplari ile ''kendini müzigin ritmine birak'' ve mucize Ugur Böcegi ve Karakedi'nin muhtesem sahne sovu M1 Adana AVM'de . 

 

Temmuz ayinda  baslayan yaz atölyeleri haftaiçi ve haftasonu da dahil olmak üzere Instagram'da ''rahattanne'' kullanici adli influencer olan Melis Ayan'in düzenlemis oldugu organizasyonda, Agustos ayinda da  M1 adana AVM'de katilmcilarini agirlamaya devam ediyor. Ahsap Boyama, Canlanan Kuklam, Hama Boncuk Atölyesi, Ritim Atölyesi, Kitap Okuma Atölyesi, Dans Atölyesi, Rengarenk Meyve Tabagim- Rengarenk Bardagim , Sihirli Alfabem ve Science Technology Engineering Mathematic (Bilim Teknoloji Mühendislik Matemetik) Atölyeleri; Melis Ayan, Yalin Ayak Atölyeler, Sanem Kasapoglu, Erol Güncek esliginde gerçeklestiriliyor. 15 Agustos tarihine kadar devam edecek olan atölyeler 14:00,15:00,16:00 ve17:00 saatlerinde gerçeklesecek ve katilim ücretsizdir.

 

M1 Adana AVM'de 29 Temmuz – 15 Agustos tarihleri arasinda gün içerisinde yapilan  toplamda 500 TL ve üzeri alisverislerde 100 TL'ye varan hediyelere sahip olmak için resimleri eslestir ve kazan!

 

M1 Adana Sahne'de ''Kendini Müzigin Ritmine Birak'' 10-14 Agustos tarihleri arasinda  birbirinden farkli müzik gruplari misafirlere bayram coskusunu yasatacak.

10 Agustos Ilker Karayel

11 Agustos Grup Es

12 Agustos Tugçe

13 Agustos Tugba

14 Agustos Murat Koruklu

.

Mucize Ugur Böcegi ile Kara Kedi sahne gösterisi çocuklar ile sarkilar söyleyip oyunlar oynamak üzere  M1 Adana Alisveris Merkezi'ne konuk oluyor. 17-25 Agustos tarihleri arasinda 13:00, 15:00, 17:00 saatlerinde düzenlenecek olan etkinlikte m1 Adana mobil uygulamasini indirip onay kodunu gönderip etkinlige ücretsiz olarak katilablirsiniz

 

 

 

 

M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya  detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden   indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Facebbok, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr

 

 

 

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı