Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

M1 Adana 'da yıldızların altında sinema keyfi...

M1 Adana

M1 Adana 'da yıldızların altında sinema keyfi...

M1 Adana Alisveris Merkezi, ziyaretçilerini fiyat ve seçenek açisindan çok avantajli alisverisin yani sira eglenceyle ve kültürel etkinliklerle de bulusturmayi sürdürüyor. M1 Adana’da bu kez kahkaha dolu açik hava sinema keyfi basladi. Adanalilar hafta sonu “Aykut Eniste” ve“Bayi toplantisi” filmini yildizlarin altinda keyifle izleme olanagi buldu. Geleneksel hale gelen Açik Hava Sinemasi, bu yilda birçok filmi açik hava sahnesinde seyirciler ile bulusturmaya devam ediyor, Adanalilarin yaz gecelerini renklendiriyor.

 

M1 Adana Alisveris Merkezi Müdürü Yalçin Öz, ziyaretçilerin Adana’da her mevsimi en konforlu ve en keyifli sekilde geçirebilecekleri sekilde tasarlandigini ifade etti. Öz, “M1 Adana’da 5 hafta boyunca her Cuma ve Cumartesi aksami saat 20.00’de Açik hava sinemasi etkinligi gerçeklestirecegiz. Tüm ziyaretçilerimizi açik hava sinema keyfini yildizlarin altinda izlemeye davet ediyoruz” dedi.

M1 Adana AVM’nin kuruldugu günden bu yana Adana ve tüm bölgede farkli begeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alisveris merkezi olma özelligi tasidigina dikkat çeken Öz, “M1 Adana yatay mimarinin sagladigi ferah yapisi, açik alanlari, saglikli fiziki kosullari, %100 temiz ve taze havasiyla, ziyaretçilerine yillardir güvenli bir alisveris ve sosyal yasam alani sunuyor.” dedi



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli