Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

M1 ADANA MAĞAZA ZİNCİRİNE YENİLERİNİ EKLEDİ

M1 ADANA MAĞAZA ZİNCİRİNE YENİLERİNİ EKLEDİ

M1 ADANA’DAN DÖRT YENİ MAĞAZA

YENI MARKALAR M1 ADANA’DA 

M1 Adana, zengin magaza zinciri ve kaliteli markalari arasina yenilerini ekledi. Starbucks, Barrels and Oil, Sevil ve Minipicco magazalari ziyaretçilerinin hizmetinde.

 

M1 Adana, bölgenin en çok tercih edilen ve en ferah alisveris merkezi olmayi sürdürüyor. Ziyaretçileri için düzenlemis oldugu etkinlikler ve gerçeklestirdigi kampanyalar ile fark yaratiyor.  Bünyesinde bulunan farkli magaza zincirleri ve ürün çesitliligi ile Adanalilarin her türlü ihtiyacini karsiliyor.

 

IKINCI SUBESI ILE ADANALILARIN HIZMETINDE

Dünyaca ünlü kahve zinciri  olan Starbucks, M1 Adana’da kahve tutkunlarina hizmet verdigi magaza sayisini ikiye çikardi. Starbucks magazasi, gerek dostlariyla sohbet etmek gerekse huzurlu bir ortamda kitap okumak veya çalismak isteyen misafirlerine; kahveleri, eslik eden lezzetleri, güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayisiyla ideal bir ortam sunmaya yeni magazasi ile devam ediyor.

 

 

 

HER YASA UYGUN ERKEK VE KADIN GIYIM

 

Her yasa uygun kadin ve erkek giyim ürünlerinin yer aldigi magazada son moda ürünler kaliteli ve uygun fiyatlarla ziyaretçilerini bekliyor. M1 Adana, yazlik ve kislik her tür kadin ve erkek giyim ürünlerinin bulundugu hazir giyim markasi Barrels and  Oil’i zengin magaza karmasina ekledi. Dis giyim, üst giyim ve alt giyimde yeni bir tarz yaratan Barrels And Oil magazasinda düzenli olarak yeni trend modeller satisa sunuluyor. Kaliteli ve uygun fiyatli ürün arayan ve güncel modayi takip eden ziyaretçilerini bekliyor.

‘’GÜZELLIGIN DÜNYASI’’ SEKTÖRÜNÜ YARATAN MARKA

Türkiye’nin dört bir yanindaki magazalariyla kadinlarin vazgeçilmezi olan Sevil, M1 Adana’da açildi. Parfüm, makyaj ve cilt bakimi sektörünün liderlerinden olan Sevil, kalitesini dünya çapinda kanitlamis  markalariyla Adanalilar ile bulusturuyor. Dünya çapinda bilinen ve kalitesini kanitlamis markalarin yani sira sadece Sevil magazalarinda bulabileceginiz özel markalarla fark yaratiyor. Tüm dünyadaki kozmetik sektöründeki yenilikleri ve degisimleri sürekli takip eden Sevil, bu yenilik ve degisimleri Türkiye'ye tasiyarak öncülük misyonunu sürdürüyor. 

 

ÇOCUK AYAKKABIDA SIKLIK VE SAGLIGIN ADRESI

 

Çocuk ayakkabida siklik ve sagligin adresi Minipicco simdi M1 Adana’da.  0 – 10 yas çocuklar için öncü ayakkabi markalarini bir araya getiren Minipicco, çocuklarin sagligi ve gelisimi için dogal deri ve ortopedik destekli ürünleri sunuyor. Sandaletten çizmelere, terliklerden klasik ayakkabilarina kadar hem sik hem de rahat ürünleri müsterileri için sunuyor.

 



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı