Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Meclis'ten Başkan Soner Çetin'e tam destek!

Meclis

Çukurova Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Özgür Ateş yaptığı konuşmada Çukurova Meclisindeki birlik beraberliği tam anlamıyla ortaya koydu

SONER ÇETIN’DEN HÜMANIST YAKLASIM

Çukurova Belediye Meclisinde Türkiye’ye örnek olan birlik beraberlik görüntüsü artarak devam ediyor. 4 partinin gurubunun bulundugu meclisteki uyum her oturumda kendisini gösteriyor. Çukurova Belediye Meclisi oturumunda gündem disi söz alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Baskan Vekili Özgür Ates, meclis üyeliginde iki yili doldurduklarini belirterek, “Çukurova ilçesinde yasayan vatandaslarimizin hakki hukuku bizim için büyük önem tasimaktadir. Çukurova ilçesinde yasayan vatandaslarimizin yasam kalitesini yükseltecek projelere imza atmak bizim için büyük bir sereftir. Genel hatlariyla bakarsak belediye iki yil öncesinden daha iyi bir duruma gelmistir. Gelir gider tablosuna baktigimizda belediyemiz geçen yildan daha iyi bir noktaya gelmistir. Gönül ister ki gelirlerimiz giderlerimizden daha çok olsun. Bu hedefe en kisa sürede ulasmayi umut ediyorum” dedi.

MÜDÜRLÜKLER ANINDA TALEPLERI YERINE GETIRIYOR

Belediyenin vatandaslardan tarafindan gelen talepleri müdürlüklerin kisa sürede yerine getirdigini belirten Özgür Ates, söyle devam etti:

“Geçen gün yasadigim bir olayi sizlere anlatmak isterim; geçen hafta Turgut Özal Bulvarinda evsiz, sokakta yatan bir vatandasa rastladim ve tabi ki onun yasadigi kosullara kayitsiz kalamadim. BelediyeÖzel Kalem Müdürü Idris Çinar’a telefon açtim. Geç saat olasina karsin telefona cevap verdi. Yarim saat sonra Sosyal Isler Müdürümüz Irfan Ayanoglu gecenin geç saati olmasina karsin tüm özverisiyle vatandasimiza yardim etti. Belediyemizde genel hatlariyla vatandaslarimizin taleplerini etkili sekilde yerine getirilmektedir. Basta baskanimiz, baskan yardimcilarimiz, müdürlerimiz ve tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ederim. Emeklerinize saglik. Baskanimiza da meclis üyelerimize gösterdigi hümanist yaklasimdan dolayi ayri tesekkür ediyorum.”

ATES: SIYASETI ETIK DEGERLERLE YAPIYORUZ

Vatandaslarin bazi talepleri oldugunu açiklayan MHP’li Özgür Ates, bazi parklarin madde bagimlilarinin mekani haline geldigini ifade ederek bu parklarda yeterli aydinlatma yapilmasini ve güvenlik önlemlerinin artirilmasini istedi. Özgür Ates ayrica göl kenarinda su sporlarinin yapilacagi tesis ve vatandaslarin yararlanacagi lokal yapilmasi önerisinde bulundu.

MHP olarak siyaseti etik degerler çerçevesinde yaptiklarini kaydeden Özgür Ates, “Bir söz vermissek hiçbir güç bizi yolumuzdan ayiramaz. Vatandaslarimizin lehine tüm projelerinde yapan ve yaptiran kurumlardan Allah razi olsun. Çukurova’ya yakin zamanda yapilacak olan spor sahasina arsa temin eden baskanimiza ve projeyi yapacak hükümetimize sonsuz tesekkürler. Sizler gibi topluma mal olmus çok degerli insanlarla bir arada olmaktan büyük gurur ve onur duymaktayim” seklinde konustu.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de Çukurova Belediye Meclisinin Türkiye’ye örnek olmaya devam ettigini belirterek, Özgür Ates’e tesekkür etti.

ÇUKUROVA TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDIYOR

Baskan Soner Çetin, Çukurova Belediye Türkiye’ye örnek. MHP Grup Baskan Vekiline çok tesekkür ediyorum. Insallah önümüzde kalan 3 yillik süreyi de ayni uyumla sürdürecegiz.Maalesef uyusturucu çagimizin vebasi. Park sayisi da fazla. Emniyet Müdürlügü ile devamli istisare halindeyiz. Bu islerin yogun oldugu parklarda Emniyet Müdürlügü gerekli çalismayi yapiyor. Gece bekçileri parklari denetliyor. Aydinlatma sorunu olan parklar da programimizda var. Bunlarla ilgili gerekli çalisma yapilacaktir. Hep beraber çalisiyoruz çabaliyoruz.Allah hepinizden razi olsun” dedi.

Çukurova Belediye Meclisindeki iki yildir süren uyumlu çalisma dolayisiyla Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin geçen oturumda tüm partilerin grup baskan vekillerine nazar boncugu takmisti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı