Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir’de üye sayısını artırmaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir’de üye sayısını artırmaya devam ediyor.

Hergün Partiye yeni üyeler kazandıran Yücel, 'bu katılımlarla partimiz daha da büyüyecek. Yeni katılan üye kardeşlerimizle büyük bir aile olduğumuzu her fırsatta dile getireceğiz' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yüregir’de üye sayisini artirmaya devam ediyor.

Yaklasik 2 ay önce göreve getirilen MHP Yüregir Ilçe Baskani Tamer Yücel, Parti çalismalarina devam ediyor.

Hergün Partiye yeni üyeler kazandiran Yücel, 'bu katilimlarla partimiz daha da büyüyecek. Yeni katilan üye kardeslerimizle büyük bir aile oldugumuzu her firsatta dile getirecegiz' dedi.

Sariçam Mahallesi 2455 sokakta düzenlenen katilim töreninde Yüregir Ilçe Kadin Kollari Baskan yardimcisi  Ilçe Yöneticileri Yüregir Ülkü Ocaklari Baskani Selim Anli’ninda ,katildigi toplantida  konusan Yüregir Ilçe Baskani Tamer Yücel , katilim saglayan vatandaslara MHP rozeti takarak, parti üyeliklerini yaptirdi.

MHP'ye katilimin daha da artacagini öngördüklerini ve bu durumun kendileri için de moral kaynagi olusturdugunu ifade eden Yücel  ' ülkemizin her dönemi için büyük güç kaynagi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin güncel olarak üye kazanmasi ve ülke siyasetinde vazgeçilmez olmasi sürecektir. Yeni üyelerimizle birlikte daha güçlü ve emin adimlarla yürümeye devam edecegiz.

  Yaklasik 2 ay önce Göreve geldigimiz andan itibaren  önümüze bir hedef koyduk. Yüregir’de   Partimiz için kisa süre içerisinde en çok üye katilimina ulasmak. Bunun için de ben ve arkadaslarim canla basla çalisiyoruz.  Genel Baskanimiz Sayin Devlet BAHÇELI Beyefendi'nin liderliginde ülkemiz adina, milletimiz adina siyaset üreten Milliyetçi Hareket Partisi’nin verdigi milli mücadeleye omuz verme adina burada oldugunuzu biliyoruz. Bu yüzden özellikle partimize Yüregir’de katilimcilarin destegi çok önemli. Allah hepinizden razi olsun. Sizlerle birlikte ailemizi büyüttük, yine sizlerle birlikte bu kutlu aileyi daha da büyütmenin mücadelesini verecegiz” diye konustu

Cumhur Ittifaki  ülke menfaatlerini gözetiyor'

Ülkemizin geldigi noktada büyük sorumluluk alan ve milli duygularla siyaset üreten partinin MHP oldugunun altini çizen Yücel, Cumhur Ittifaki’nin  ülkemizin kalkinmasina ve gelecege güvenle bakmasina katki sundugunu belirterek 2023  Genel seçimlerinde ise Ülkemizin Bekasi ve huzuru için Cumhur ittifakinin desteklenmesinin önemine de degindi.

Baskan Yücel’in Konusmalarinin ardindan partiye geçen yaklasik 50 kisinin Rozetlerini  Yüregir Ülkü Ocagi Baskani Selim Anli, MHP Yüregir ilçe Kadin kollari Baskan yrd Gül Ergör ve parti yöneticileri taktilar.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false