Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Minik Yüzücüler Sertifikalarını Aldı...

Minik Yüzücüler Sertifikalarını Aldı...

Minik Yüzücüler Sertifikalarını Aldı...

Adana’nin merkez ilçesi Karaisali’da belediye tarafindan 5-12 yas arasi çocuklara yönelik açilan yüzme kursu tamamlandi.
Covid-19 salgini nedeniyle geç baslayan yüzme kursunu basariyla tamamlayan minik yüzücüler sertifikalarini Karaisali Belediye Baskani Saadettin Aslan’in elinden aldilar.


24 Agustos ile 10 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestirilen kursta yüzmeyi ögrenen minikler Karaisali Belediyesi’ne ait yüzme havuzunda düzenlenen törenle sertifikalarini aldi. Ailelerin de yer aldigi törende minik yüzücülere sertifikalarini veren Karaisali Belediye Baskani Saadettin Aslan, yüzme kursuna 55 kisinin katildigini söyledi.

 

Baskan Aslan sertifika töreninde yaptigi konusmada, “Açtigimiz yüzme kursu sayesinde minik yavrularimiz hem eglenceli zaman geçirdiler hem de yüzmeyi ögrendiler. Belediyemiz bünyesinde bu yil ilk defa açtigimiz yüzme kursunu bundan sonra her yil açmayi planliyoruz. Spor yapan bir gençlik ve herkesin spor yaptigi bir ilçe profili olusturmak bizler için önemli bir husustur. Çocuklarimizi yürekten tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarinda basarilar diliyorum” dedi.
Konusmasinin ardindan Baskan Aslan, yüzme kursunu basariyla tamamlayan ögrencilere sertifikalarini verdi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli