Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MUHTAR METİN DÜNDAR FARKINI HİSSETTİRİYOR

MUHTAR METİN DÜNDAR FARKINI HİSSETTİRİYOR

MUHTAR METİN DÜNDAR FARKINI HİSSETTİRİYOR

MUHTAR METIN DÜNDAR FARKINI HISSETTIRIYOR

2019 Yerel seçimlerinden sonra  rakiplerine büyük oy fark atarak muhtar seçilen Zübeyde hanim Mahalle muhtari Metin Dündar,yaptigi hizmetleriyle mahalle halkinin takdirini topluyor.

Ceyhan’in merkez mahallelerinden birisi olan Zübeyde hanim Mahallesinde yapilmayan hizmetleri en kisa zamanda yapan Muhtar Metin Dündar,Mahallesinin eski adi olan Kaltakiye isminin degistirilip Zübeyde hanim isminin verilmesi için çok çaba gösterdigi kamuoyu tarafindan bilinirken yillardir parki olmayan Mahalleye de çocuk parki kazandirarak,mahalle halkinin gönlünü kazandi.

 Pandemiden önce  yaptigi etkinliklerden dolayi diger mahalle muhtarlarini kiskandiran Muhtar Dündar,Etkinliklerle anilan bir mahalle olmak için mahallesinde belirli günlerde  iftar etkinligi, sikma etkinligi,asure etkinligi gibi bir çok etkinliklere imza atarak örnek muhtar olma yolunda ilerliyor

, “Muhtar suçlarin önlenmesinde önemli odaklardan ve bu konuda rol alacak kurumlardan birisi oldugunun altini çizen  Dündar,Muhtar o yönüyle polisimize, jandarmamiza ve belediyelerimize de yardimci olacaktir.Ama süphesiz bunun ötesinde muhtarlik bir onur, bir seref görevidir. Muhtar mahallesinin, köyünün en onurlu, en serefli kisisi olmak durumundadir. Onun için de mahallesinde olan her seyden öncelikle muhtarlarimiz sorumludur.”dedi.

  ‘MUHTARLAR MAHALLELERINDE DEVLETIN GÖZÜ, KULAGI, ELI, AYAGIDIR’

        Muhtarin mahallesinde veya köyünde bir agabeylik, bir babalik, bir ablalik yapabilecek kisilige sahip olmasi gerekir diyen Muhtar Dündar, “Muhtarlar sorumluluk alanlarinda insanlara sefkatle yaklasarak, onlarin derdine çare bulmak için de ilgili kurumlarla görüsüp çare arayacak. Muhtarlar mahallesinde devletin gözü, kulagi, eli, ayagidir. Bizler mevcut yapi içerisinde görevimizi en iyi sekilde yapmak durumundayiz. Örnek muhtar olmak durumundayiz. Örnek muhtar, halkinin sorunlarini ilgili makamlara götüren ve çözen muhtardir.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli