Nigde'nin Bor ilçesinde yasayan H.A. (51) ve M. A.(43) çifti 20 sene önce birbirlerini severek evlendi. Çiftin bu evlilikten biri erkek 3 çocugu dünyaya geldi.

SOSYAL MEDYADAN TANISTIGI KISILERLE GÖRÜSÜP EVDEN KAÇTI

Iddiaya göre, 19 yildir bipolar bozukluk rahatsizligi olan ancak son 1 yildir hastaliginin siddeti artan M.A. geçen 8 Kasim tarihinde sosyal medyadan tanistigi kisilerle görüstükten sonra evden kaçarak Adana'ya geldi.

 

HASTANEYE YATIRILDI

Burada taksici oldugu öne sürülen Okan isimli biriyle bulusan M.A. fuhus yapmaya basladi. Esi H.A'nin polise kayip ihbari yapmasi üzerine bulunan M.A. tekrardan Nigde'ye gönderildi ve saglik problemleri nedeniyle Nigde Bor Aile Mahkemesi'nce hastaneye yatirilip tedavi olmasina karar verildi.

 

FUHUS YAPMAYA DEVAM ETTI

Ancak M.A. Adana'ya gelip fuhus yapmaya devam etti, ailesinin telefonlarina bakmamaya basladi. Esinin kayip ihbari üzerine polisin buldugu M.A, evden kendi rizasiyla gittigini söylemesi üzerine serbest birakildi.

KIZLARINI DA YANINDA SÜRÜKLEMEK ISTEDI

18 Aralik Cuma günü M.A'nin; Nigde'de bulunan kizi G.'yi (15) ve P.'yi (14) aradigi, 'Kizim eldeki çeyrek altini bozdurup, Adana'ya kaçip gelin' demesi üzerine 2 kizin kaçtigi ancak bu sirada da 2 kisi tarafindan cinsel istismara ugradiklari ögrenildi. Bu olayi üzerine devlet 2 kizi alip yurda yerlestirirken poliste cinsel istismari gerçeklestiren 2 kisiyi gözaltina aldi.

 

'FUHUS YAPMAMA ENGEL OLMA'

Öte yandan H.A. tarafindan esinin kendisi hakkinda defalarca uzaklastirma karari çikarttigi ve 'Beni rahat birak, fuhus yapmama engel olma' dedigi iddia edildi.

'ESIMI SÜREKLI OTELLERE GETIRIP GÖTÜRÜYORLAR'

Esini bulma ve eve döndürme ümidiyle Adana'ya gelen H.A., 'Bu hastaligi nedeniyle bazi kisiler esimin evden kaçmasina sebep oldu. Esime hem cinsel istismarda bulundular hem de fuhsa sürüklediler. Esime kim tarafindan fuhus yaptiriliyorsa bulunup adalete teslim edilmesini istiyorum. Ben Nigde Bor Aile Mahkemesi'nde esimin yakalanip hastaneye yatirilmasi gerektigine dair karar çikarttim. Adana'da taksici Okan diye birinin esimi sürekli otellere getirip götürdügü bilgisine ulastim. Benim esimin akli dengesi yerinde degil. Kim ne derse onun pesinde gidiyor. Kim ne derse onun dedigini yapiyor. Ben esimi fuhsa sürükleyenlerin, fuhus yaptiranlarin arastirilip bulunmasini ve gerekli cezai islem yaptirimlarini istiyorum' diye konustu.

 

'SESIMI DUY VE GERI DÖN'

Esine dönmesi için seslenen H.A., 'Esim, çocuklarimiz yuvada. Oglunun durumunu biliyorsun. Evin kirasini ödeyemedim. Elektrik ve suyum kesik. Seni kimler fuhsa sürüklüyorsa gel adalete teslim edelim. Bu sesimi duy ve çocuklarinin yanina dön. Hem maddi hem de manevi olarak çaresizim. Çocuklarinda seni özlüyor, biz de seni özlüyoruz' ifadelerini kullandi. Öte yandan çiftin ogullarinin annesinin sosyal medya hesabina girdigi ve orada konustugu erkeklerle mesajlari ortaya çikti. M.A., konustugu erkeklere cinsel içerikli mesajlar attigi görüldü.