Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Öğretmenle müdür yardımcısının yasak aşkı iki kişinin sonu oldu!

Öğretmenle müdür yardımcısının yasak aşkı iki kişinin sonu oldu!

Öğretmenle müdür yardımcısının yasak aşkı iki kişinin sonu oldu!

 YIL ÖNCE KAYBOLAN KISININ ÖLDÜRÜLDÜGÜ ORTAYA ÇIKTI

Merkez Seyhan ilçesi, Tellidere Mahallesi'nde yasayan 1 çocuk babasi Mustafa Güven'in esi Nazmiye Güven (39), 6 Subat 2018'de polis merkezine giderek kocasi için kayip basvurusunda bulundu. Polis, basvuru üzerine sahsi bulmak için çalisma baslatarak, kayip sahsin yurt disina çikma ihtimali üzerinde durdu.

Ögretmenle müdür yardimcisinin yasak aski facia ile bitti: Musrafa Güven ve  Ahmet Demirci öldü!

HIÇBIR HARCAMA YAPMADIGI ORTAYA ÇIKTI

Ancak yapilan arastirmada kayip sahsin kredi karti harcamasi, herhangi bir hastane girisi olmadigini hatta hesabindaki 10 bin lirayi hiç harcamadigini belirledi. Bu nedenle Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, Güven'in ölmüs olabilecegini degerlendirerek özel bir ekip olusturdu. Özel ekip sivil vatandas gibi önce mahalleye giderek Güven'in kimseyle problemi olup olmadigini arastirdi.

Ögretmenle müdür yardimcisinin yasak aski iki kisiye mezar oldu

ESI VE KAYINPEDERININ ELINDEKI TORBA DIKKAT ÇEKTI

Polisin yaptigi bu arastirmada Güven'in kayboldugu tarihten bir gün önce esi Nazmiye Güven ile kayinbabasi Ahmet Demirci'nin aksam saatlerinde torbayla bir seyler tasidiklarini belirledi. Demirci'nin yasli oldugu için kendisine yardim etmek isteyenleri tersleyerek torbayi kizi ile arabaya koyup uzaklastigi tespit edildi. Bunun üzerine polis, savciliktan alinan izinle Demirci ve kizi Nazmiye Güven'i teknik ve fiziki olarak takibe aldi.

Ögretmenle müdür yardimcisinin yasak aski iki kisiye mezar oldu

MÜDÜR YARDIMCISIYLA YASAK ASK YASIYORMUS

Yapilan takip sonucunda polis, anaokulu ögretmeni olan Nazmiye Güven'in görev yaptigi okulun müdür yardimcisi Ramazan Ö. ile yasak ask iliskisi içinde oldugunu belirledi. Ayrica Güven ile Ramazan Ö.'nün iliskilerinin 2014 yilinda basladigi, bu yasak ask iddiasi nedeniyle Güven çiftinin sürekli tartistigi, aralarinin bozuk oldugu öne sürüldü. 5 Subat 2018 günü de bu yasak aski ögrenen Mustafa Güven'in esi ile tartistigi, yanlarinda olan çocuklarinin da üst katta oturan dedesinin evine gidip annesi ile babasinin tartistigini söyledigi, bunun üzerine dede Demirci'nin eve geldiginde damadinin kizini darbettigini görünce tabancayla vurarak öldürdügünü belirledi.

Ögretmenle müdür yardimcisinin yasak aski iki kisiye mezar oldu

GÖZALTINA ALINAMADAN ÖLDÜ

Bu bilgiler üzerine polis, Nazmiye Güven, babasi Ahmet Demirci ile Ramazan Ö.'nün adreslerine baskin yapti. Nazmiye Güven polis ekiplerince gözaltina alinirken, babasi Ahmet Demirci ise polisin geldigini ögrenince rahatsizlandi. Hastaneye kaldirilan ve aort damari yirtildigi tespit edilen Demirci, doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Ölen katil zanlisi topraga verildi.

Ögretmenle müdür yardimcisinin yasak aski iki kisiye mezar oldu

ORMANLIK ALANA ATMISLAR

Emniyete götürülen Nazmiye Güven, sorgusunda her seyi itiraf etti. Güven, ifadesinde, esinin aldatildigi süphesiyle sürekli tartisma çikardigini öne sürdü. Olay günü tartistiklarini ve alt katlarinda oturan babasi Ahmet Demirci'nin yukari çiktigini belirten Nazmiye Güven, tabancayla esi Mustafa Güven'i vurdugunu söyledi. Olayin ardindan esinin cansiz bedenini bir torbaya koyarak önce otomobile tasidiklarini, sonra da merkez Çukurova ilçesine bagli Salbas Mahallesi'ne götürüp, ormanlik araziye attiklarini belirtti. Güven, görev yaptigi okulun müdür yardimcisi Ramazan Ö. ile esi öldükten sonra iliski yasamaya basladiklarini öne sürdü.

Ögretmenle müdür yardimcisinin yasak aski iki kisiye mezar oldu

CANSIZ BEDENI BULUNAMADI

Polis, bu ifade üzerine Nazmiye Güven'in gösterdigi yerde Mustafa Güven'in cansiz bedenini aramaya basladi. Hassas burunlu köpeklerin de katildigi ve günlerce süren arama çalismalarinda Güven'in cansiz bedeni bulunamadi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Nazmiye Güven, çikarildigi mahkemece tutuklanirken, Ramazan Ö. ise savcilik talimatiyla serbest birakildi.

Ögretmenle müdür yardimcisinin yasak aski iki kisinin sonu oldu

 

 
 


  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false