Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

ÖNÜK BAYRAMLAŞMANIN ÖNEMİNİ HATIRLATTI

ÖNÜK BAYRAMLAŞMANIN ÖNEMİNİ HATIRLATTI

ÖNÜK BAYRAMLAŞMANIN ÖNEMİNİ HATIRLATTI

ÖNÜK BAYRAMLASMANIN ÖNEMINI HATIRLATTI

 

Önükler LTD.STI. Baskani Kasim Önük , Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

 

Önükler LTD.STI. Baskani Kasim Önük  “Bütün ülkemiz genelinde oldugu gibi, Ilçemizde de, birlik ve beraberligimizi, karsilikli saygi, sevgi ve hosgörü duygulariyla pekistiren, “Mübarek Kurban Bayrami”na ulasmis bulunuyoruz. Tüm ülkemizde ve güzel Ilçemiz Ceyhan’da Kurban Bayramini milletçe huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemiz dilegiyle hepinizi saygiyla, sevgiyle selamliyorum.'

 

Dini bayramlarimiz, toplumumuzda hiç süphesiz çok özel ve anlamli bir yere sahiptir diyen Baskan Önük,, Bayramlarimiz, yardimlasma ve dayanisma geleneginin en güzel örneklerinin yasandigi, sevgi, saygi ve hosgörü ikliminin hâkim oldugu müstesna günlerdir. Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, es-dost ve arkadaslarin bir araya geldigi, özlem giderdigi, komsuluk ve akrabalik iliskilerini pekistiren, kisaca bizlere aile olmanin ayricaligini yasatan özel günlerdir. Süphesiz, bu özel günler çagin getirdigi birçok sosyal hastaligin da panzehiridir. Bu özel ve ayricalikli günleri, ancak ve ancak Emniyet ve Asayis sorunlarinin yasanmadigi huzurun ve güvenin hakim oldugu memleketlerde yasamak mümkündür. Bu çerçevede etrafimizda yasamaya çalisan toplumlarin, ülkelerin içinde bulundugu sartlara baktigimiz zaman, Türkiye Cumhuriyeti topraklarinda ve ay-yildizli Türk Bayragi altinda huzur içinde yasayan bir millet olarak ne kadar sansli oldugumuzu ve bize bu huzuru veren Yüce Allah’a ne kadar sükretmemiz gerektiginin idrakinde olmaliyiz.

 

Kiymetli hemsehrilerim , dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandigi “Kurban Bayrami”nda, yardimlasma ve dayanismanin da geregi olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaslarimizin, sehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatirlanmasi, desteklenmeleri ve sevindirilmesi büyük önem tasimaktadir. Bu duygu ve düsüncelerle, Kurban Bayraminizi en içten duygularimla kutluyorum. Saglik, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi içtenlikle diliyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum dedi.



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false