Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Orman işçisinin kaçırdığı 15 yaşındaki kız, barakada bulundu

Orman işçisinin kaçırdığı 15 yaşındaki kız, barakada bulundu

Adana'nın Karaisalı ilçesinde 40 yaşındaki orman işçisinin kaçırdığı 15 yaşındaki lise öğrencisi, jandarma tarafından bulundu.

Adana'nin Karaisali ilçesinde 40 yasindaki orman isçisinin kaçirdigi 15 yasindaki lise ögrencisi, jandarma tarafindan bulundu.
Orman isçisiyle ayni barakada bulunan ve hastanede saglik kontrolünden geçirilen kiz çocugu, ailesine teslim edildi. Gözaltina alinan orman isçisinin sorgusu sürüyor.
 
 

Ilçeye bagli Cumahocalar köyünde yasayan aile, Karaisali Imam Hatip Lisesi 10'uncu sinif ögrencisi kizlari A.R.S.'yi okullarin açilmasiyla yakin bölgedeki bir ögrenci yurduna yerlesti. Birkaç gün yurtta kalan A.R.S., daha sonra, geçen yil köyde tanistigi ve o günden beri görüstügü iddia edilen orman isçisi I.Ç.'nin tuttugu evde kalmaya basladi. Yurt yetkilileri, A.R.S.'nin gelmemesi üzerine durumu aileye bildirdi.

 

AILE, ORMAN ISÇISINDEN SIKAYETÇI OLDU

Ailesi, kizlarinin I.Ç.'nin evinde kaldigini ögrendi. A.R.S.'nin babasi Halil S. (50), kizini alarak köye dönerken, I.Ç.'den de sikayetçi oldu. Jandarma, I.Ç.'nin ifadesini aldiktan sonra serbest birakti. I.Ç.'nin kendisine zarar vermedigini ve kendi istegiyle evde kaldigini söyleyen A.R.S.'nin, 20 Eylül sabahi evde olmadigi anlasildi. Aile, jandarmaya giderek kizlarinin kendisinden 25 yas büyük I.Ç. tarafindan kaçirildigini öne sürüp, bir kez daha sikayetçi oldu.

 

 

KIZ ÇOCUGU VE ORMAN ISÇISI AYNI BARAKADA BULUNDU

Ailenin sikayeti üzerine harekete geçen jandarma, 3 gün sonra I.Ç. ve A.R.S., ilçe merkezine 45 kilometre uzakliktaki Tümenli köyünde oldugunu saptadi. Jandarmanin yaptigi baskinda I.Ç. ve A.R.S. ayni barakada bulundu. I.Ç., jandarma tarafindan gözaltina alinirken, A.R.S. ise saglik kontrolünden geçirildikten sonra ailesine teslim edildi. Jandarma, olayla ilgili sorusturmaya devam ediyor.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli