Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Özkan'dan esnaf ve STK' ziyareti...

Özkan

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, Gülbahçesi ve Dağlıoğlu mahallelerini ziyaret ederek, esnaflar ile bir araya geldi.

AK Parti Seyhan Ilçe Baskani Av. Mustafa Özkan, Gülbahçesi ve Daglioglu mahallelerini ziyaret ederek, esnaflar ile bir araya geldi.

ÇÖZÜM ODAKLI HIZMET ANLAYISI IÇERISINDE OLACAGIZ

Parti teskilati mensuplarinin da hazir bulundugu programda Gülbahçesi Mahalle Muhtari Abdulgani Önen ve Daglioglu Mahalle Muhtari Mehmet Rasit Kardas'i ziyaret eden AK Parti Seyhan Ilçe Baskani Av. Mustafa Özkan, muhtarlarin taleplerini dinleyerek, yakin isbirligi içerisinde olup, çözüm odakli bir hizmet anlayisini hayata geçireceklerini vurguladi.

Türkiye’de kehribar tesbih üretimine büyük katkisi olan Adana Büyüksaat Tesbihçiler Çarsisi esnafini isyerlerinde ziyaret ederek, bol kazançlar dileyen Özkan, esnaflar ve vatandaslar ile iç içe birlik beraberlik içerisinde olacaklarini söyledi.

GIRILMEDIK BIR TEK SOKAK KALMAYACAK

Özkan, Seyhan'da girilmedik bir tek sokak bile birakmayacaklarini vurgulayarak, “Tüm vatandaslarimizin ve esnaflarimizin kapisini çalarak, derdine ortak olacagiz. Tüm esnaflarimiza misafirperverliginden ve göstermis olduklari ilgi alakalarindan dolayi tesekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

SEHIT AILELERI GÖZÜMÜZÜN NURUDUR

Özkan, Sehit Jandarma Er Fatih Yeniay'in sehadetinin besinci yil dönümü dolayisiyla, sehit babasi Zeki Yeniay’i evinde ziyaret ederek, hal ve hatirini sorup, “Sehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri gözümüzün nurudur. Tüm sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhlari sad mekânlari cennet olsun. Daima sehit ailelerimizin yaninda ve hizmetindeyiz” ifadelerini kullandi.

Resim önizlemesi

AK PARTI’YI SEYHAN’DA BIRINCI YAPACAGIZ

Özkan, Adana'da Yasayan Çermikliler Dernegi Baskani Ferat Akay, Akkapi Kültür Yardimlasma ve Egitim Dernegi Baskani Hüseyin Cömertpay ve Mardin Çavuslu Köyü Egitim, Kültür ve Yardimlasma Dernegi Baskani Besir Akan ile yönetim kurulu üyelerini de ziyaret ederek, 'Tüm sivil toplum kuruluslari ile yakin isbirligi içerisinde olup, AK Parti’yi Seyhan’da birinci parti yapmak için gece gündüz demeden çalismalarimizi büyük bir kararlilikla sürdürecegiz” diye konustu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı