Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Pozantı Belediye Spor'da bir ilk...

Pozantı Belediye Spor

Pozantı Belediye Spor'da bir ilk...

Pozanti Belediye Spor Onursal Baskani ve Belediye Baskani Mustafa Çay, bir ilke imza atarak birbirinden degerli is insani olan 3 kadina kulüp yönetiminde yer verdigini belirtti.
Pozanti Belediye Spor yönetimi, teknik heyet ve futbolculari, Akçatekir Yasam Park Restaurantta bir araya geldi. Futbolcularin heyet ve kulüp yöneticileri ile kaynasma yemeginde takima 4 futbolcu daha transfer edildi.



Kulübün Onursal Baskani Mustafa Çay bir ilke daha imza attiklarini belirterek, Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Pozanti Belediye Spor’un yönetim kurulunda tarihinde ilk kez 3 Kadina yer vererek farkini ortaya koydu. Buna göre Adana’nin önemli is kadinlarindan Adana Emlakçilar Oda Baskani Ülkü Uçar, Yapitas Konutlari Pazarlama Danismani ve Emlakçi Halime Keser ile Sehir Plancisi Nilgün Çatakli Duman Hanimefendi  kulübün yeni yönetim kurulunda yer aldilar.

TRANSFER ATAGI

Pozanti Belediye Spor’un Onursal Baskan Mustafa Çay, teknik direktörleri Ersoy Tokmak ve Temin Süngürlü,  ile birlikte 4 futbolcuyla daha anlasarak takimi daha da güçlendirdi. Kahramanmaras Spor ve Sultanbeyli Sporda ve Ülkügücü Spor'da forma giyen Abdullah Sercan Tanirgan, Kiremithane Spor, Balikesir Spor ve Ayvalik Küçükköy Spor'da forma giyen Seçkin Çelik, Adana Demir Spor alt yapisinda forma giyen Kaleci Fatih Durgut ve Yüksel Gençlik Spor oyuncusu Berkan Aydogdu ile anlasma saglandi.
Kulübün yönetiminde Ülkü Uçar , Halime Keser, Nilgün Çatakali Duman, Hayati Süllü, Zeki Bülbül, Mehmet Nuri Akkaya, Fatih Yenel, Cumali Eyi, Lütfi Pala, Cengiz Öztürk, Semih Çay ve Vedat Demirsoy bulunuyor.

 


INANMAK BASARMANIN YARISIDIR

Pozantispor’da üstendigi Onursal Baskanligi görevinde üst üste üç kez sampiyon olduklarini dile getiren Baskan Çay, takimin adini Pozanti Belediye Spor olarak degistirerek daha kurumsal hale getirdiklerini ve kulüp yönetiminde ise yeni isimlere yer vererek daha güçlü bir yönetim yapisi olusturduklarini belirtip inanmak basarmanin yarisidir. Önce inanacagiz sonra basaracagiz. Yeri gelecek birlikte üzülüp birlikte sevinecegiz ama disiplinimizi ve inancimizi asla yitirmeyecegiz.” Dedi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli