Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SENDİKACIILKTA DİK DURUŞUN ADI SELÇUK DİKER

SENDİKACIILKTA DİK DURUŞUN ADI SELÇUK DİKER

SENDİKACIILKTA DİK DURUŞUN ADI SELÇUK DİKER

SENDIKACIILKTA DIK DURUSUN ADI SELÇUK DIKER

Sendikacilikta Marka olmus Memur’un sorunlarini her platformda dile getiren T             ürk Yerel Hizmet Sen Adana Sube Baskani Selçuk Diker ile Sendika binasinda sohbet eden Yavuz Medya Gurubu ve Çukurova Flashhaber Gazetesi sahibi Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernegi Baskani Osman Yavuz,  Memurlarin içerisinde bulundugu sikintilar hakkinda fikir alis verisinde bulundular.

Son zamanlarda Sendikal faaliyetlerde yaptigi basarili çalismalarindan dolayi Kamuoyunda takdir edilen Baskan Diker,Ülkücü ve Milliyetçi kimligi ile taninan Dürüstlügünden Dik durusundan taviz vermeyen Basarili Sendikaci Selçuk Diker,28 yillik Kamu hayatinda egilip bükülmemis her zaman davasina ve Sendikasina hizmet etmis, bu davranisi ise gerek Ülkücü Camiada gerekse Kamu oyunda takdirle karsilanmistir.

Adana Kamu Sene bagli Türk Yerel Hizmet Sen kurucular kurulu üyesi olan Baskan Diker,özellikle 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra isten çikartilan tüm çalisanlar için taraf olmayan onlarin hakli davalarina hizmet etmeye gösterdigi çabalarla daha da ilgi odagi oldu.

Özellikle ASKI ve Adana Büyüksehir de üye çogunlugu olan  Baskan Diker, çalismalarini dün oldugu gibi bugünde Sendikal tercihlerine herkesin saygili olmasi gerektigini vurguladi.

4688 Kamu görevlileri Sendika Kanununda geçici Maddelerle yapilan S.D.S’lerin kazanilmis bir hak olmasi için  mücadele verdiklerinin altini çizen Baskan Diker,bu sözlesmeden dogan alacaklar ve gecikmeler üzerinden kimsenin prim yapma hakkinin olmadigini kaydetti.

Yasa ile belirlenen ödemelerin bir siniri oldugunu Kamu çalisani arkadaslarin bilmesi gerektigini ifade eden Diker,Son zamanlarda sendikalasma oraninin bu kurumlarda ciddi oranda azalmasinin da çalisanlarin gönlünün  Türk Yerel Hizmet Sen’de oldugunun artik herkes tarafindan bilinmesi gerektigini ifade etti.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli