Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Seyhan Belediyespor’da çifte sevinç

Seyhan Belediyespor’da çifte sevinç

Seyhan’ın, Hentbol ve Basket takımları rakiplere şans tanımadı

Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takimi geçtigimiz hafta sonu deplasmanda karsilastigi Ankara Ihtisas Kulübü’nü 34-31 yenerken 2.Lig play-off eleme müsabakalari’nda mücadele eden Basketbol takimi ise deplasmanda High Touch Kulübü’nü 77-74 maglup etme basarisi gösterdi.

HENTBOLCULAR YÜKSELISTE

Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Hentbol takimi cumartesi günü deplasmanda Ankara Ihtisas Spor Kulübü’ne  konuk oldu. Rakibi karsisinda iyi bir oyun sergileyen Mavi-Beyazlilar müsabakayi 34-31 kazanarak son haftalarda elde ettigi basarili sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Son iki haftayi kayipsiz kapatan Seyhan Belediyespor Hentbol takimi hafta sonu Karabük Yenisehir Spor Kulübü’nü agirlayacak.

 

BASKETBOLCULAR, IYI  BASLADI

2.Lig play-off eleme karsilasmalari’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Basketbol takimi ise ilk müsabakada deplasmanda High Touch Kulübü’nü 77-74 yenerek play-off’a iyi bir baslangiç yapti. Ömer Çetin ve talebeleri 23 Mart  Sali (YARIN) Saat:16.00’da, Menderes Spor Salonu’nda  rakibi ile rövans karsilasmasina çikacak. Mavi-Beyazlilar, kazandigi takdirde seride durumu 2-0 yapip 8’li finallere katilma basarisi gösterecek.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli