Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Seyhan’da hedef yeni cevherler yetiştirmek

Seyhan’da hedef yeni cevherler yetiştirmek

Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay, başarılı sporcular yetiştirmeye kararlı olduklarını söyledi.

Seyhan Belediye Baskani ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Baskani Akif  Kemal Akay, basarili sporcular yetistirmeye kararli olduklarini söyledi.

 

Baskan Akay, “ Degisik branslarda  mücadele eden takimlarimizin mevcut kadrolari önümüzdeki süreçte altyapimizdan yetisen sporculardan olusacak” dedi.

IDDIALI DEGIL YETISTIREN SEYHAN BELEDIYESPOR OLUSTURACAGIZ

Seyhan Belediyespor Kulübü’nün hedefleri konusunda önemli açiklamalarda bulunan Baskan Akay, “ Kentimizden bugüne kadar bir çok bransta basarili sporcular yetisti. Bizde bunu devam ettirmek adina kulüp çerçevesinde degil yetistiren bir yapi itibariyla hareket edecegiz. Iddiali degil yetistiren bir kulüp olmayi arzuluyoruz. Bu yönde,  önemli spor adamlarinin yetistirme tarzlarini örnek alacagiz. Bu yönde de imkanlar dahilinde destegimizi esirgemeyecegiz. Kisa zaman zarfi içerisinde de çok önemli bir noktaya gelinecegini umut ediyorum” dedi.

 

TALIPLILERI OLAN FUTBOLCULARIMIZIN ÖNLERINI AÇTIK

Transfer döneminde  Seyhan Belediyespor Kulübü’nden,  3.Ligde mücadele eden Kozanspor Kulübü’ne transfer olan Oguzhan Gencer ve Mehmet Güngör’ün lisans bedelini sahsi destegiyle çözerek profesyonellige  ilk adimi atmalarini saglayan Baskan Akay, konusmasini söyle tamamladi,  “ Üst yas kategorilerinde mücadele eden ve taliplileri bulunan Rahim Ates, Muhammet Aslan, Kürkçülerspor Kulübü’ne,  Ömer Özdemir ve Serkan Çoban’da, Ülkügücü Spor Kulübü’ne bedelsiz olarak transfer olmuslardir.  Futbolcularimizin basamaklari bir bir asip profosyonel takimlarimizda ter akitmasi bizleri son derece gururlandirmaktadir.”



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli