Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Seyhan 'da hizmetler SİM ile daha hızlı...

Seyhan

BAŞKAN AKAY TELEFONLA VATANDAŞLARI ARADI

Seyhan Belediyesi Iletisim Merkezi” (SIM) hizmete girdi. Halkin sorunlarini, taleplerini ve beklentilerini dogrudan Seyhan Belediyesi’ne ulastirabildigi anlik iletisim agiyla, vatandas ile belediye arasindaki diyalog gelisirken; hem hizmetler daha hizli ve kesintisiz olarak hayata geçiriliyor hem de vatandas memnuniyeti artiyor. Baskan Akif Kemal Akay, “Seyhan Belediyesi olarak Seyhanli için variz. Iletisim Merkezi, halkimizin sosyal medya platformlari ve Whastapp hatti üzerinden gelen taleplerini ilgili birimlere ulastiriyor ve o taleple ilgili vatandaslarimiza geri dönüs sagliyor” dedi.

BASKAN AKAY TELEFONLA VATANDASLARI ARADI

Baskan Akay, kisa bir süre önce kurulan Seyhan Iletisim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Sistemin isleyisi hakkinda görevlilerden bilgi alan Akay, sosyal medya kanallari ve 0 501 707 01 01 numarali Whatsapp hatti üzerinden belediyeye ulasip talepte bulunan vatandaslari telefonla arayip, görüstü. Taleplerinin ilgili birimlere yönlendirildigi bilgisini aktaran Baskan Akay, vatandaslarin Ramazan ayini da kutladi.

 

HALK ILE BELEDIYE ARASINDA ANLIK ILETISIM AGI KURULDU

SIM araciligiyla halk  ile belediye arasinda anlik iletisimin kuruldugunu dile getiren Baskan Akay, kisa süre önce kurulan ve henüz deneme çalismalarinin yapildigi SIM’de bugüne dek vatandaslardan gelen 4 bin 886 talebin yanitlandigini ifade etti.

VATANDASLAR TALEPLERIYLE ILGILI BILGILENDIRILIYOR

 

Akay, “Vatandaslarimizin sosyal medyadan gelen talepleri burada arkadaslarimiz degerlendiriyor, ilgili bölümlere aktarilarak, çözüm bulunmaya çalisiliyor. Sonrasinda talepte bulunan kisilere de talepleriyle ilgili bilgi veriliyor” diye konustu. 

HER MAHALLENIN HIZMET ÖNCELIGI SAPTANIYOR

Ayrica, halktan SIM’e ulasan talep ve beklentilerle ilgili bir veri tabani olusturularak hizmetler açisindan egilimler, öncelikler ve hassasiyetler de belirlenirken, veri tabani üzerinde yapilan çalismalarla her mahallenin hizmet konusundaki öncelikleri de saptaniyor.

HALKIN MEMNUNIYET DÜZEYI DE ÖLÇÜLÜYOR

Müdürlüklerden gelen sorunlarin çözümlendigine dair bilgiler dogrultusunda vatandaslarla telefonla iletisim kurulup memnuniyet düzeyi ölçülerek isleyisin de otokontrolü yapiliyor.

 



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı