Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Seyhan'da spor tesisleri yeni döneme hazırlanıyor!

Seyhan

SEYHANLILARI ÇOK DAHA GÜZEL PARKLAR VE SPOR ALANLARI BEKLİYOR

SEYHANLILARI ÇOK DAHA GÜZEL PARKLAR VE SPOR ALANLARI BEKLIYOR

Tam kapanma dönemini hizli hizmet için firsata dönüstüren Seyhan Belediyesi, ilçe sinirlari içerisindeki parklari bayram sonrasina hazirliyor. 17 Mayista sona erecek tam kapanma döneminin ardindan Seyhanlilar bakimi yapilmis, eksiklikleri tamamlanmis, rengarenk çiçeklerle donatilmis çok daha güzel parklarda vakit geçirebilmenin ve bakimi yapilip yenilenmis tesislerde spor yapmanin tadina varacak.

ÇALISMALAR HIZLANDI

Sokaga çikma kisitlamasinin uygulandigi 17 günlük tam kapanma dönemini hizli hizmet anlaminda firsata dönüstüren Akif Kemal Akay baskanligindaki Seyhan Belediyesi, kisitlama sürecinin sona erecegi 17 Mayis öncesinde çalismalarini hizlandirdi.

PARKLAR VE SPOR ALANLARI  BAYRAM SONRASINA HAZIRLANIYOR

Kisitlamalarin ardindan havalarin da isinmasiyla birlikte insanlarin disarida daha fazla zaman geçirecegi gerçeginden yola çikilarak, Seyhan’daki parklar ve spor tesisleri Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan tam kapanma sonrasina hazirlaniyor.

 

BUDAMA, ÇIM BIÇME VE BOYAMA ÇALISMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Budama ekipleri parklarda çimleri biçip, yabani otlari temizleyip agaç budama islemlerini araliksiz sürdürürken, boyama ekipleri de parklarin ve spor tesislerinin telleri ve direkleri ile banklarini boyama islemine devam ediyor.

ATÖLYELERDE ONARIM VE ÜRETIM DEVAM EDIYOR

Marangozhane ve Demir Atölyesi ekipleri ise parklarda kirilan, bakima ihtiyaci olan bank, bank tahtasi, kamelya, basket potasi, çöp kovasi gibi donatilarin üretimini ile onarimini hizla gerçeklestirip, parklardaki ve spor tesislerindeki eksiklikleri gideriyor.

SEYHANLI HER SEYIN EN IYISINE LAYIK

Seyhanlilarin mutlulugu ve huzuru  için belediye ekiplerinin durmaksizin görev yaptiginin altini çizen Baskan Akay, “Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerimiz parklarimizi ve spor alanlarimizi çok daha güzel hale getirmek için canla basla çalisiyor. Parklarimizdaki tüm eksiklikleri giderip,  mevsim çiçekleriyle rengarenk hale getiriyoruz. Vatandaslarimiz kisitlamalarin ardindan disari çiktiginda çok daha güzel parklarla ve bakim ve onarimi gerçeklestirilen spor tesisleriyle karsilasacak.  Seyhanli her seyin en iyisine layik” dedi.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli