Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Seyhan’dan 'Koca Çınarlar'a Saygı...

Seyhan’dan

SEYHAN’DA YAŞ ALMIŞLAR DA YALNIZ DEĞİL

Seyhan’da yasayan vatandaslarin huzuru ve mutlulugu için hizmet eden Akif Kemal Akay baskanligindaki Seyhan Belediyesi, 18-24 Mart Yaslilara Saygi Haftasi’nda yas almis aile büyüklerini yalniz birakmadi.

Covid-19 salgininda getirilen kisitlamalar nedeniyle evlerinde sikilan, bunalan yas almis aile büyüklerinin yalniz olmadiklarini htiren Seyhan Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri, birlikte sarkilar söyleyip, onlarin mutluluklarina ortak oldular.

Yas almis bireylerin gönüllerine girerek onlarin yasama bagli bir yasam sürmelerine destek veren Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in selamiyla dün ile bugün arasinda köprü kuran, kültürümüzü ve degerlerimizi yarinlara tasimamizi saglayan koca çinarlara karanfil, havlu ve hijyen paketinden olusan hediyeler takdim etti.

Sevgiyle, sefkatle evlatlarini büyütüp yasamlarinin her asamasinda rehberlik yapan yas almis büyüklere gitar çalip sarkilar söyleyen Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri, koca çinarlara yalniz olmadiklarini htirdi. Aile büyüklerinin torunlariyla da bulusturuldugu ziyaretlerde torunlari ile çekilen fotograflari çerçeveletilip günün anisina yas almis aile büyüklerine armagan edildi.

Baskan Akay, “Yasam tecrübeleriyle bizlere yol gösteren, rehberlik eden kültürümüzü ve degerlerimizi yarinlara tasimamizi saglayan en degerli varliklarimiz olan tüm büyüklerimizin Yaslilara Saygi Haftasini kutluyor, yasam sevinçlerinin hiç kaybolmadigi saglikli ve mutlu günler temenni ediyorum” dedi.

 


  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli