Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Seyhan Belediyespor hentbolde çıkışta

Seyhan Belediyespor hentbolde çıkışta

Seyhan’ın hentbolcuları seriye bağladı

Seyhan Belediyespor deplasmanda farkli kazandi

Erkekler Hentbol Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor geçtigimiz cumartesi günü deplasmanda karsilastigi Istanbul Bahçelievler Spor Kulübü’nü 39-29 yenerek ikinci yarinin ikinci haftasini da kayipsiz kapatarak çikisini devam ettirdi.

BILBEK:ÇIKISIMIZ SÜRECEK

Ligin ilk yarisinda yendikleri Bahçevlievler Spor Kulübü’nü  deplasmanda da yenerek rövansi da vermediklerini belirten Seyhan Belediyespor Hentbol takimi Antrenörü Mehmet Bilbek, “ Ilk yarinin sona ermesiyle verilen arayi en iyi sekilde degerlendirdik ve 2.yariya çok iyi hazirlandik. Ilk iki karsilasmada alinan galibiyetlerde bunun göstergesidir. Sporcularimi kutluyorum. 1 Subat’ta ayni puana sahip  Tokat Gençlikspor’u sahamizda konuk edecegiz.  Bu karsilasmayi da kazanip basarili neticeler almaya devam etmek istiyoruz” dedi.

FUTBOL TAKIMI 6-2 KAZANDI

Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor futbol takimi Pazar günü K.K.Kardesler Stadi’nda karsilastigi Akkapispor’u 6-2 yendi.  Mavi-Beyazlilar hafta sonu Yüksel Gençlikspor ile puan mücadelesine çikacak.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı