Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Seyhan Belediyespor ışık saçtı

Seyhan Belediyespor ışık saçtı

Seyhan Belediyespor moral buldu

Seyhan Belediyespor’un zirve inadi

 Süper Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Pazar günü Muharrem Gülergin Stadi’nda karsilastigi gurubun güçlü takimlari’ndan Hadirligücü’nü, Oguz Gencer ve Can’in attigi goller ile 2-1 yenerek önemli bir galibiyetin altina imza atti ve zirve yarisindaki iddiasini devam ettirdi.

 KINALI:KAZANMAK ZORUNDAYDIK

Ülkügücü beraberligi sonrasinda Seyhangücü deplasmaninda alinan 1-0 yenilgi sonrasinda zirve yarisinda kan kaybina ugradiklarini belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü Fuad Kinali, “Hadirligücü karsilasmasi dönüm noktasi idi. Mutlak kazanmamiz gerekiyordu. Iyi bir oyun sergileyerek 3 puana uzanip moral bulduk. Futbolcularimi kutluyorum. Bu maçi unutup hafta sonunda Incirlikspor ile oynayacagimiz müsabakaya odaklanacagiz” dedi.

 TIYATRO IZLEDILER

Seyhan Belediyespor Kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcu kadrosu hafta içerisinde Yasar Kemal Kültür Merkezi’nde tiyatro izledi. Seyhan Belediyesi Sehir Tiyatrolari oyuncularinin sahneledigi, “Köpek, Kadin, Erkek” oyununu son derece keyifle izlediklerini belirten Seyhan Belediye Baskan Yardimcisi ve Seyhan Belediyespor Kulüp Baskani Selçuk Özkök, “ Teknik heyet ve futbolcularimiz ile hosca bir vakit geçirdik ” dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli