Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Seyhan Belediyesporlu atletler lige bileniyor

Seyhan Belediyesporlu  atletler lige  bileniyor

Seyhanlı Atletler başarıya odaklandı

Kadioglu: Süper Lige damgamizi vuracagiz

 

Yeni sezonda Adana’yi, Süper ligde temsil edecek olan Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek ve Kadin Atletizm takimi hazirliklarini siki bir sekilde sürdürmekte.  Haftanin bes günü yapilan çalismalar ile lige iddiali bir sekilde hazirlanan  Mavi-Beyazli atletler form zirvesini her geçen gün arttirmakta.

 

DISIPLINLI BIR SEKILDE ÇALISIYORUZ

2020 Olimpiyatlari nedeniyle yeni sezonun Eylül ayinda baslayacagini belirten Seyhan Belediyespor Atletizm Koordinatörü ve Antrenörü Serdal  Kadioglu, “ Süper Lig kategorisinin zorlugunu biliyoruz. Hazirlik dönemi çalismalarimizi belirlenilen program dogrultusunda yapiyoruz.  Antremanlarda göstermis olduklari özveriden dolayi sporcularimi kutluyorum. Gidisattan memnunum. Disiplinli bir sekilde çalismak bizi basariya tasiyacaktir” dedi.

 

SAMPIYONALARA KATILACAK

Ocak ayinda Istanbul’da yapilacak olan Türkiye Salon Atletizm Sampiyonasi  (U-14, U-16, U-18, U-20 ve Büyükler Kategorisi) ve yine ayni ay  içerisinde gerçeklesecek  kros ligi  hazirliklarinin siki bir tempoda devam ettigini belirten  Kadioglu,  “ Sampiyonalarda ve  ligde Adanamizi en iyi sekilde temsil etmeye kararliyiz.  Bizlerden destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskanimiz ve Onursal Baskanimiz  Akif Kemal Akay’a tesekkür ediyoruz” diye konustu.

 TEKNIK KADRO

Seyhan Belediyespor Atletizm takiminda Koordinatör-Antrenör Serdal Kadioglu ile birlikte Mehmet Danaci ve Zeynal Alma Yardimci Antrenör, Ahmet Dalak  (Atmalar Antrenörü), Ibrahim Halil Aydin (Sirikla Atlama Antrenörü) olarak görev yapmakta.

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli