Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Şiddet mağduru kadının annesi kavgada bayıldı

Şiddet mağduru kadının annesi kavgada bayıldı

Yaşanan kavga ve tartışmaların ortasında kalan 2 yaşındaki çocuk ise gözyaşlarına boğuldu

Siddet magduru kadinin annesi kavgada bayildi

 

Yasanan kavga ve tartismalarin ortasinda kalan 2 yasindaki çocuk ise gözyaslarina boguldu

 

Adana’da siddet gördügü esinden ayrilmak isteyen kizinin esyalarini almaya gelen kadin, çikan kavgada bayginlik geçirdi. Gözaltina alinan taraflar serbest birakilirken genç kadin, kocasinin en son siddet uyguladiginda burnunu kirdigini söyledi.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bagli Bahçesehir Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre Deniz T. (23) 5 yil önce Ali T. (31) ile evlendi. Bu evlilikten U.T. (2) ismini verdikleri bir erkek çocuklari dünyaya geldi.

Ancak evliligin ilk gününden bu yana Deniz T. esinden siddet gördü. En son ugradigi siddette de burnu kirilinca Deniz T. esinden bosanmaya karar verip çocugunu da alarak annesinin evine gitti.

 

Deniz T. dün öglen saatlerinde de annesiyle birlikte esinin evine gelerek esyalarini almak istedi. Ancak esi bosanmak istemedigini söyleyip esyalari vermeyince Deniz T.’nin annesi Nurkaya S. (52) ve Ali T.’nin annesi Saliha T. (55) arasinda kavga çikti. Bu sirada Nurkaya S. panik butonuna basti.

Aileler birbirine hakaret ederken Nurkaya S. darp edildigini öne sürerek bayginlik geçirdi. Kadin olay yerine çagrilan ambulansa alindi.
Bu arada Deniz T. kocasindan ve kayinvalidesinden sikayetçi olunca, Ali T. ve Saliha T. polis tarafindan gözaltina alindi. Deniz T. de eve girerek valizini alip çikti.

Çocuk gözyaslarina boguldu
Deniz T. esinin kendisini 5 yildir sürekli dövdügünü, önceleri kocasi oldugu için sikayetçi olmadigini en son dövdügünde burnunu kirdigini belirterek, “Ben de beni istemiyorsan dövüyorsan bosanalim dedim.

Ama o bosanmak istemiyor. Ben de böyle yasamak istemiyorum. Beni dövmesinin sebebi çok konusuyormusum. Bir de ben asagilik bir kadinmisim. O zaman beni bosa bitsin” diye konustu.

Deniz T. daha sonra çocugunu da alip polis aracina gitti. Çocugu ise kavgadan korktugu için annesinin kucaginda gözyaslarina boguldu.
Iki taraf da polis merkezine götürüldü. Tartisip kavga eden aileler birbirinden sikayetçi oldu. Kocasi ise esinin siddet suçlamalarini kabul etmedigini, kendisine iftira attigini öne sürdü.
Her iki taraf da ifadeleri alindiktan sora serbest birakildi.

 



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false