Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Şirinler Çetesi'ne yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda 39 şahıs gözaltına alındı

Şirinler Çetesi

Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, liderliğini A.A.'nın yaptığı ve kamuoyunda 'Şirinler Çetesi' olarak bilinen 'Çıkar Amaçlı Silahlı Suç Örgütü'ne yönelik operasyon düzenledi.

Sirinler Çetesi'ne yönelik yapilan es zamanli operasyonda 39 sahis gözaltina alindi
Adana Il Emniyet Müdürlügü ekiplerince, liderligini A.A.'nin yaptigi ve kamuoyunda 'Sirinler Çetesi' olarak bilinen 'Çikar Amaçli Silahli Suç Örgütü'ne yönelik operasyon düzenledi.
Toplam 43 adrese es zamanli yapilan operasyonda 39 süpheli sahis yakalanarak gözaltina alindi.
'Örgüt Kurma ve Yönetme', 'Kasten Adam Öldürme', 'Yagma', 'Kisi Hürriyetinden Yoksun Kilma', 'Tehdit', 'Darp', 'Kasten Yaralama', 'Is Yeri Kursunlama' gibi suçlari isledikleri tespit edilen ve örgütle iltisakli süphelilerin yakalanip gözaltina alinmasi amaci ile baslatilan operasyon, Adana merkezli olmak üzere Antalya, Mersin ve Ankara illerinde toplam 43 adrese es zamanli düzenlendi. Operasyonda 39 süpheli sahis yakalanarak gözaltina alinirken, 10 adet tabanca ve tabancalara ait sarjör ve çok sayida tabanca mermisi, 16 adet av tüfegi, nakit para, çok sayida senet ve doküman, 5 adet sinyal kesici cihaz, 1 adet telsiz ve sarj cihazi, 6136 SKM kapsamina giren kiliç ve biçaklar ile bir miktar uyusturucu madde ele geçirildi


  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false