Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

SİYASİ PARTİLERİN GÖZDESİ ŞU GÜNLERDE MUHTAR GÖKTÜRK GÜNGÖR

SİYASİ PARTİLERİN GÖZDESİ ŞU GÜNLERDE MUHTAR GÖKTÜRK GÜNGÖR

2019 Yerel seçimlerinde Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesine muhtar olarak seçilen Göktürk Güngör,yaptığı hayırların yanı sıra sayısız hizmetleriyle isminden sıkça söz ettirerek siyasetçilerinde dikkatini çekiyor.

SIYASI PARTILERIN GÖZDESI SU GÜNLERDE MUHTAR GÖKTÜRK GÜNGÖR

2019 Yerel seçimlerinde Çukurova ilçesine bagli Güzelyali Mahallesine muhtar olarak seçilen Göktürk Güngör,yaptigi hayirlarin yani sira sayisiz hizmetleriyle isminden sikça söz ettirerek siyasetlerinde dikkatini çekiyor.

Bir belediye Baskaninin yapamadigi hizmetleri kendi imkanlariyla Mahallesine yapmaya gayret gösteren Hayirsever muhtar Göktürk Güngör’ün 2024 yilinda yapilacak olan yerel seçimler için Çukurova Belediye Baskanligi adayligi için siyasi partiler adeta bir biriyle yaris içerisine girdiler.

Özünde Vatan,Millet sevdasi olan Göktürk güngör’ü yaptigi basarili hizmetleri Hem halkin hemde siyasi parti temsilcilerinin gözünden kaçmiyor.Adana’da herkesime örnek teskil eden basarili Muhtar Göktürk Güngör, hangi siyasi partiden adayligini koyarsa koysun rakibine fark atacagi kamuoyu tarafindan konusulurken,Çukurova Flashhaber gazetesi olarak böyle basarili insanlarin arkasinda durmak bizim için onur verici olarak görüyoruz.

sayin Göktürk Güngör’ün siyasete girip girmeyecegi önümüzdeki yillarda belli olacak.

 



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli