Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

'Son kullanım tarihi' cinayeti aydınlattı...

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evdeki süt kutusunun üzerindeki son kullanma tarihinden yola çıkarak güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

ADANA'da yalniz yasadigi evinde cesedi bulunan Ertan Ürün'ün (55), arkadasi Ercan Gezer (54) tarafindan biçaklanarak öldürüldügü ortaya çikti. Gözaltina alinip tutuklanan Ercan Gezer'in, Ertan Ürün'ü birlikte satin aldiklari yaris atiyla ilgili çikan tartismada öldürdügünü, ardindan evi paspasla temizledigini, arkadasinin gözlerinin açik oldugunu görünce de havluyla yüzünü kapattigini söyledigi belirtildi.

ÖLDÜRÜP, GÖZLERINI AÇIK GÖRÜNCE HAVLUYLA YÜZÜNÜ KAPATMIS

Olay, 9 Nisan günü merkez Seyhan ilçesi Yesiloba Mahallesi'ndeki 3 katli apartmanin en üst katindaki dairede meydana geldi. Komsulari, bir süredir göremedikleri Ertan Ürün'ü merak edip, yalniz yasadigi dairenin kapisini çaldi. Kapiyi açan olmayinca komsulardan Mecit Koncuk, durumu Ürün'ün agabeyi Ata Ürün'e bildirdi. Adrese gelen Ata Ürün, agabeyinden haber alamayinca polise haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kapiyi çilingire açtirarak, içeri giren polis ekipleri Ertan Ürün'ü koridorda yüzü havluyla kapatilmis, hareketsiz yatarken buldu. Saglik ekibinin yaptigi kontrolde Ürün'ün hayatini kaybettigi belirlendi. Polisin yaptigi incelemede, Ürün'ün vücudunda 4 biçak yarasi oldugu saptandi.

 

SÜT KUTUSUNDAKI SON KULLANMA TARIHINDEN BELIRLENDI

 

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü'ne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, evdeki süt kutusunun üzerindeki son kullanma tarihinden yola çikarak güvenlik kamerasi görüntülerini inceledi.

Ekipler, 2 Nisan günü bölgeye yabanci bir kisinin apartmana girdigini ve saatler sonra yeniden çiktigini belirledi. Bu kisinin Ürün'ün arkadasi Ercan Gezer oldugunu tespit etti.

CINAYETI ITIRAF ETTI

Polis ekipleri, bir süre önce Ürün ile Gezer'in ortaklasa yaris ati aldiklari ve bu konuda aralarinda zaman zaman sorunlar yasandigini saptadi. Bunun üzerine ekipler, cinayet süphelisi Ercan Gezer'i, merkez Çukurova ilçesine bagli Yurt Mahallesi'ndeki adresinde yakaladi. Emniyete götürülen Gezer, cinayeti itiraf etti. Ifadesinde, aldiklari yaris atinin masraflari nedeniyle sik sik tartistiklarini belirten Ercan Gezer, 'Olay günü masada oturuyorduk. Birden bana borcumu ödememi istedi. Hakaretler etti. Ben de dayanamayip, öldürdüm. Pismanim, böyle olsun istemezdim' dedigi öne sürüldü.

GÖZLERINI AÇIK GÖRÜNCE YÜZÜNÜ HAVLUYLA KAPATMIS

Ercan Gezer, Ertan Ürün'ü öldürdükten sonra paspasla evi temizledigini, bu sirada da arkadasinin gözlerinin açik oldugunu görünce havluyla yüzünü kapattigini, suç aleti biçagi ise Seyhan Baraj Gölü'ne attigini söyledigi ifade edildi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Ercan Gezer, çikarildigi mahkemece tutuklandi.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı