Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

TEK TİP İSTİHDAM İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELEYE DEVAM

TEK TİP İSTİHDAM İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELEYE DEVAM

Kamuda tek tip istihdamın sona erdirilmesi için Sağlık-Sen Adana Şubesi tarafından çalıştay düzenlendi. Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir NENNİOĞLU yapmış olduğu açıklamada;

TEK TIP ISTIHDAM IÇIN SONUNA KADAR MÜCADELEYE DEVAM
 
 Kamuda tek tip istihdamin sona erdirilmesi için Saglik-Sen Adana Subesi tarafindan çalistay düzenlendi. 
Saglik-Sen Adana Sube Baskani Bekir NENNIOGLU yapmis oldugu açiklamada;
 
'Saglik Bakanligi ve Üniversitede 4-B statüsünde Saglik çalisanlari ile bir araya geldik. Saglik-Sen Adana Subesinde görev yapan Genel Merkezimiz adina yetkili avukatimiz Gülsüm Sariboga Nennioglu da katildi. 
 
Sendikamiz bugüne kadar sözlesmeli personelin yasadigi magduriyetleri her platformda dile getirmis ve konuyu sürekli gündemde tutarak sorunlarin çözümü için yogun çaba sarf etmistir. Sözlesmeli personelin sorunlari Saglik Bakani ile çesitli zamanlarda yaptigimiz görüsmelerde dile getirilmis, bunun yani sira sözlesmeli personelin karsilastigi magduriyetlerle ilgili sendikamizca bir çok konuda hukuki süreç baslatilmistir. 
 
Saglik-Sen olarak, sözlesmeli personel(4-B, 4-B/C, 45-A, Vekil Ebe-Hemsire, Kamu Disi ASE vb.)konusundaki temel politikamiz, tüm sözlesmeli personelin kadroya geçirilmesidir. Bu konu basta olmak üzere, sözlesmeli  personelin tüm sorunlarinin çözümü için Saglik-Sen etkili sendikal mücadelesine bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da devam edecektir.
 
Toplanti sonuç bildirgesi olarak; sözlesmeli çalisanlar ile ilgili hukuki süreçlerin devamina,  konuyu gündeme tasimak için çesitli zamanlarda, basin açiklamasi yapilmasina karar verilmistir. 
 
TÜM SÖZLESMELILER  KADROLU OLUNCAYA KADAR MÜCADELEYE DEVAM.' dedi


  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false