Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

-TEKNOFEST HEYECANI BU YIL GAZİANTEP'TE

-TEKNOFEST HEYECANI BU YIL GAZİANTEP

-SANKO, TEKNOFEST 2020’NİN ANA PAYDAŞLARI ARASINDA YER ALIYOR

-TEKNOFEST HEYECANI BU YIL GAZIANTEP'TE

-SANKO, TEKNOFEST 2020’NIN ANA PAYDASLARI ARASINDA YER ALIYOR

-SANKO MÜHENDISLERI, ÇEVRE VE ENERJI TEKNOLOJILERI YARISMASI’NA KATILACAK ÖGRENCILERE MENTORLUK DESTEGI SAGLAYACAK

 

Dünyanin en büyük havacilik festivallerinden olan ve ayaklari yerden kesen TEKNOFEST heyecani, yeniden basliyor. Festival 22-27 Eylül 2020 tarihlerinde Milli Mücadele’nin Gazi sehri Gaziantep’te düzenlenecek.

 

TEKNOFEST 2020’nin ana paydaslari arasinda yer alan SANKO Holding bünyesinde çalisan mühendisler, Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarismasi’na katilacak ögrencilere mentorluk destegi saglayacak ve ayni zamanda akademisyenlerle birlikte projelerin degerlendirilme süreçlerine katilacaklar.

 
TEKNOFEST 2020'de havaciliktan otomotive, tarim teknolojilerinden simülasyon sistemlerine, su alti araçlarindan egitim teknolojilerine kadar uzanan genis bir spektrumda düzenlenecek 23 farkli kategoride yer alan teknoloji yarismalari için basvurular devam ediyor. Basvurular www.teknofest.org üzerinden yapilabilecek.


Bu yarismalar ile Türkiye’de gençlerin millî teknoloji üretme ve gelistirme konusunda ilgilerinin artirilmasi hedefleniyor. Bu alanda çalisan binlerce gencin projesine destek olmak için ön eleme asamasini geçen takimlara toplamda 4 Milyon TL'nin üzerinde malzeme destegi saglanacak. TEKNOFEST 2020 Gaziantep'te yarisip dereceye girmeye hak kazanan takimlari ise 3 Milyon TL'nin üzerinde ödül bekliyor.


ÇEVRE VE ENERJI TEKNOLOJILERI YARISMASI

Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarismasi ile enerji verimli endüstriyel isletmeleri ve endüstriyel isletmelerin uyguladigi enerji verimli ve çevre duyarli uygulama projelerini ve teknolojileri ortaya çikararak bilgi ve tecrübelerin paylasilmasini saglamak, genel anlamda endüstriyel alanda enerji verimliligini artirmak amaçlaniyor.


Toplumda enerji verimliligi kültürü olusturulmasi, verimlilik ve çevre konularinda farkindaligin artirilarak yenilikçi ve teknolojik fikirlerin gelistirilmesi hedefleniyor.


#milliteknolojihamlesi heyecani ile yoluna devam eden TEKNOFEST 2020 Gaziantep'te yarisma hakkini elde etmek için son basvuru tarihi 28 Subat 2020 olup, yarismaya, Türkiye ve yurt disinda ögrenim gören tüm lise, üniversite ögrencileri ve mezunlar katilabilecek.


Degerlendirme; Proje Ön Degerlendirme Formu, Proje Detay Raporu ve yarisma puanlamasi olarak üç farkli asamada yapilacak. Proje Ön Degerlendirme Formu ve Proje Detay Raporu dosyalarini göndermeyen takimlar yarismaya katilmaya hak kazanamayacak.

Yarismada verilecek olan ödüller söyle:

Lise Kategorisi
• Birinci: 10.000 TL
• Ikinci: 5.000 TL
• Üçüncü: 3.000 TL

Üniversite ve Üzeri Kategorisi
• Birinci: 15.000 TL
• Ikinci: 10.000 TL
• Üçüncü: 5.000 TL

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli