Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Telefonda tartışıp buluştuğu husumetlisi tarafından öldürüldü...

Telefonda tartışıp buluştuğu husumetlisi tarafından öldürüldü...

ADANA'da Yunus Yigit (28), para meselesi yüzünden telefonda tartisip bulustugu Ramazan Tekin (20) tarafindan pompali tüfekle vurularak öldürüldü.

Yakalanip gözaltina alinan Ramazan Tekin ile yanindaki Ozan Karadagoglu (26), tutuklandi. Olay, 20 Temmuz günü saat 13.00 siralarinda merkez Yüregir ilçesi Çamlibel Mahallesi'nde meydana geldi. Para meselesi nedeniyle husumetli olan Ozan Karadagoglu ile Yunus Yigit, telefonda tartisti. Taraflar, bulusmak için sözlesti. Ozan Karadagoglu, yaninda arkadasi Ramazan Tekin'i de alarak Zambak Caddesi'nde Yunus Yigit ile bulustu. Burada taraflar arasinda yine tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Ramazan Tekin, otomobilden aldigi tüfekle Yigit'e ates edip, arkadasiyla birlikte geldikleri araçla kaçti.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTI

Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekibi sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan Yigit, kaldirildigi özel hastanede ameliyata alindi. Ancak Yigit, doktorlarin tüm çabasina karsin gece saatlerinde kurtarilamadi.

SAKLANDIKLARI EVDE YAKALANDILAR

Süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatan Cinayet Büro Amirligi ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye aldi. Incirlik Yeni Mahallesi'nde bir adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, Ozan Karadagoglu ile Ramazan Tekin'i yakalayip, gözaltina aldi. Emniyete götürülen süphelilerden Ramazan Tekin, Yigit'in kendisine küfrettigini, bu nedenle silahi atesledigini öne sürdü. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Ramazan Tekin ile Ozan Karadagoglu, çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli