Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ters ev artık gezi turlarının listesinde!

Ters ev artık gezi turlarının listesinde!

BAŞKAN KOCAİSPİR ‘YÜREĞİR İLKLERLE TANIŞMAYA DEVAM EDECEK’

BASKAN KOCAISPIR  ‘YÜREGIR ILKLERLE TANISMAYA DEVAM EDECEK’

Yüregir Belediyesi tarafindan Haci Sabanci Bulvari üzeri Millet Bahçesi içerisinde hizmete açilan ters eve ziyaretçi akini devam ediyor. Açildigi günden bu yana 29.700 kisinin ziyaret ettigi ters evi vatandaslar haftanin 7 günü 10.00-21.00 saatleri arasinda ziyaret edebiliyorlar. Gezi turlari ve Adana’da faaliyet gösteren anaokulu ve kreslerin de gezi listesinde yer alan ters ev bölgede önemli bir ugrak yeri olmaya basladi.

Farkli konseptiyle dikkat çeken ters ev, içerisinde bir aile yasiyormus hissi veriyor. Profesyonel ekipmanlar kullanilarak zemine yani tavana sabitlenen esyalar, görenleri saskina çeviriyor.  Tavan ve çatinin yerde, yerde olmasi gereken ev esyalarinin ise tavanda olmasi nedeniyle ziyaretçiler eglenceli ve ilginç fotograflarla bu aniyi ölümsüzlestiriyorlar.

Bölgede ilk olmasi ve her kesime hitap etmesi nedeniyle yogun ilgi gören ters ev ziyaretçileri her geçen gün artmaya devam ediyor. Haziran ayinda 16 bin kisinin ziyaret ettigi ters evi Temmuz ayinda ise bu güne kadar 13.700 kisi ziyaret etti.

 

Yüregir’de ilkleri gerçeklestirmeye devam edeceklerini belirten Baskan Kocaispir ‘Ters eve vatandaslarimizin yogun ilgisi artarak devam ediyor. Adana’nin yani sira farkli illerden gelen vatandaslarimizin da ugrak yeri oldu. Bunun yani sira bölgemizde faaliyet gösteren anaokulu ve kreslerimizde egitim gören çocuklarimiz da ters evi ziyaret ediyorlar. Yüregir’de insana dokunan projeleri hayata geçirmeye devam edecegiz.’ seklinde konustu.



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false