Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TÜRK İMAR-SEN’ ADANA ŞUBESİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

TÜRK İMAR-SEN’ ADANA  ŞUBESİNDE  BAYRAK DEĞİŞİMİ

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk İmar Sen 7. Olağan Genel Kurulu Türkiye Kamu Sen Adana il Temsilciliği toplantı salonunda gerçekleşti.

TÜRK IMAR-SEN’DE ADANA  SUBESINDE  BAYRAK DEGISIMI

 

Türkiye Kamu Sen’e bagli Türk Imar Sen 7. Olagan Genel Kurulu  Türkiye Kamu Sen Adana il Temsilciligi toplanti salonunda gerçeklesti.

85 üyenin oy kullandigi 7. Olagan Genel Kurulda mevcut Baskan Zakir Akbilmez aday olmazken yeni baskan ise  Mustafa Kert tek listeyle Türk Imar Sen Adana Sube Baskanligina seçildi

            Kongre Saygi Durusu ve Istiklal Marsinin Ardindan Divan Baskanligina Türkiye Kamu Sen Adana Il Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç Katip Üyeliklerine ise Türk Büro Sen Adana 1 Nolu Sube Baskani Haci Keçe, ve Türk Enerji Sen Adana Sube Baskani Mehmet Yeyen yapti.

Kongrede konusan Baskan Zakir Akbilmez yaptigi açiklamada Görevde oldugu 7 yil süre içersinde yapmis olduklari çalismalari anlatarak sunlari söyledi.Bize verilen görevi hiçbir zaman sahsimizin görmedik sadece ve sadece davamizin görevi olarak gördük ve yönetim kurulumuza terslim ettiginiz sancagimizi hiçbir zaman yere düsürtmedik düsürülmesine de müsaade etmedik. Görevde oldugumuz is kolumuza bagli olan kurumlarda üyelerimizin yasadigi her sorunlarda yanlarinda yer aldik,sorunlari idarecilerle diyalogla çözmeye çalistik.ancak bir çok idareci diyaloga yanasmadi.Bu durumlarda kurumlarin önlerinde basin açiklamalari yaptik resmi yazilar bile hukuk çerçevesi içerisinde mücadelemizi yaptik.Kilis’te Sendikamiz il temsilcisine ve üyelerimize insanlik disi hukuk disi mobbing uygulayan idareciler ile ilgili gerekli inceleme sorusturma açilmasi için Valilige ve ilgili Bakanligin teftis kuruluna basvuruda bulunduk Bunun yaninda Ulusal ve yerel basinda bu konuyu gündeme getirerek üyelerimizin yaninda yer aldik.

Adana’mizda yikim karari bulunan tapu ve Kadastro hizmet binasini tahliye edilmesi için yaptigimiz mücadelede o kadar engellemelere ragmen yedi yilda tahliye edilmesini sagladik.Toplu Sözlesme sürecinde arkadaslarin yasadigi sorunlar ve çözüm yollari ile ilgili olarak Ankara’da kurumlarla belirli araliklarla yönetim kurulumuzca ziyaret edilmis ve sorunlar muhataplarina iletilmistir’’diye konustu.

Adana Subesine bagli Osmaniye Hatay Gaziantep Kilis ve Sanli Urfa olarak tek yürek olduklarini ifade eden Akbilmez,Birligimiz,beraberligimiz ve Kardesligimizle dostlarimiza güven vermisiz düsmanlarimiza ise korku salmisizdir.Allahim birligimizi ve beraberligimizi hiçbir zaman bozmasin diyer konustu.Baskan Akbilmez Son olarak sözlerini su cümlelerle tamamladi;Sendikal alanda tecrübelerimi ve mücadele azmimim genel merkezimizde devam ettirmek için genel merkez yönetimine aday olma hedefi ile sizlerin haklari çin mücadele etmek istiyorum.Basta büyüklerimiz  ile yapacagimiz istisarelerle böyle bir hayirli bir niyeim var  niyet hayir akibet hayir diyerek böyle bir yola çikiyorum.Bu yolda sizlerden aldigim  manevi güç yolumu aydinlatiyor.  Bu vesile  yeni seçilecek  olan sube baskanimiz Mustafa Kert ve yönetim kuruluna hayirli olsun  dileklerimi sunuyorum dedi.

Türk Enerji Sen Genel Baskani Mustafa Tümer ise yapilan Toplu sözlesmelerle ilgili geçen süreci degerlendirdi.

Kongreye Türk Enerji Sen Genel Baskani Mustafa Tümer,Türk Diyanet Vakif Sen Genel Baskan Yardimcisi Ayhan Arabaci,Türkiye Kamusen Adana Il Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Türk Yerel Hizmet Sen Adana Sube Baskani Selçuk Diker,Türk Enerji Sen Adana Sube Baskani Mehmet Yeyen,Türk Büro Sen Adana 1 Nolu Sube Baskani Haci Keçe,Türk Büro Sen Adana 2 Nolu Sube Baskani Ugur Akan,Türk Egitim Sen Adana 2 Nolu Sube Baskani Ferhat Utlu,Türk Kültür Sen Adana Sube Baskani Atilla Andirin,Türk Habersen Adana Sube Baskani Yusuf Erdem,ve Delegeler katildi.

 



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false