Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TÜRKEŞ FİLİK; BAYRAM PAYLAŞMAKTIR.

TÜRKEŞ FİLİK; BAYRAM PAYLAŞMAKTIR.

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik Kurban bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda;

TÜRKES FILIK; BAYRAM PAYLASMAKTIR.
 
Yumurtalik Belediye Baskani Türkes Filik Kurban bayrami nedeniyle yayinladigi mesajda;
 
Bizleri mübarek kurban bayramina kavusturdugu için Yüce Allah'a sükrederken, Türk ve Islam cografyalarinin yogun bir asimetrik baski içerisinde oldugu günümüzde asil hedefin Ortadogu’nun en güçlü ülkesi olan aziz vatanimiz oldugunu ifade ederek bu baskilardan kurtulmanin yolunun bir ve beraberce hareket etmekten geçtigini belirtmek istiyorum.
 
Unutulmamalidir ki DEVLET milleti ile beraber oldugu müddetçe; sehitler diyari ülkemiz, iç ve dis kaynakli her türlü saldirinin üstesinden gelecektir.
 
Bayramlar; mutlulugun, sevginin ve hosgörünün paylasildigi birlik ve beraberligin pekistigi günlerdir.
 
Içinde bulundugumuz mübarek günlerde; Covid-19 illetinden tüm insanligin en kisa sürede kurtulmasini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kiymetli hemserilerimizin sosyal mesafe kurallarina uyarak kurban bayrami ile ilgili dini vecibelerini yerine getirmelerini istiyorum.
 
Aziz vatanimizin kanserli hücrelerden temizlenip, asayisi temin edilerek, Artvin'den Mugla'ya, Hakkari'den Edirne'ye huzur ve refah ortami içinde, kardesçe kutlayacagimiz bayramlara kavusmayi temenni ediyorum.
 
Bu duygularla; kestiginiz kurbanlarin hayirli olmasini diliyor, Basta sehitlerimizin aileleri ve vatanimizin bölünmez bütünlügünün muhafazasi ile asayisin temini için görevi basinda olan güvenlik güçlerimiz olmak üzere yüce milletimizin ve hemserilerimin mübarek kurban bayramini kutluyorum.
 
dedi.


  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false